Goedkope vliegtickets

Bent u op zoek naar vliegtickets voor uw vakantie, zakenreis of familiebezoek? Bij D-reizen vindt u goedkope vliegtickets naar elke bestemming.

Goedkope vliegtickets

Bent u op zoek naar vliegtickets voor uw vakantie, zakenreis of familiebezoek? Bij D-reizen vindt u goedkope vliegtickets naar elke bestemming. 


Goedkoop vliegen? D-reizen!

Wat uw bestemming en vertrekdatum ook zijn, wij hebben altijd de beste deal. Wij vergelijken namelijk alle mogelijke vluchten en bieden de laagste online boekingskosten. Bovendien krijgt u bij ons uw eigen Reisassistent die u persoonlijk kan helpen zoeken, maar ook advies kan geven over bezienswaardigheden en excursies, verzekeringen, autohuur en meer.

6 tips om goedkope vliegtickets te vinden

Hieronder delen wij een aantal tips van onze Reisassistenten, om u te helpen goedkope vliegtickets te vinden.


Tip 1: op tijd boeken loont

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het zoeken of boeken van uw airberlin vliegticket? Iedereen die bij D-reizen een vliegticket boekt, krijgt een Persoonlijke Reisassistent. Een vast contactpersoon bij de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaarstaat. Om u op de hoogte te houden van eventuele vluchtwijzigingen. Om u tips over uw bestemming te geven. Om u te helpen met bijvoorbeeld een hotelovernachting of huurauto. En om al uw andere vragen te beantwoorden.


Tip 2: weekenden en schoolvakanties zijn duurder

Als u de luxe heeft om niet per se in het weekend of schoolvakanties te vliegen, kunt u tientallen tot honderden euro’s besparen. Met een terugvlucht op maandag in plaats van op zondag kunt soms u meer besparen dan de kosten van een extra overnachting.


Tip 3: overweeg alternatieve vertrekluchthavens

Wie altijd vanaf Schiphol vliegt, denkt er wellicht niet eens aan: vliegen van een regionale luchthaven. Vliegen vanaf Rotterdam - The Hague Airport, Eindhoven Airport, Maastricht-Aachen, Düsseldorf of Brussel is in sommige gevallen echter een stuk goedkoper. En dan zijn die twee uur extra reistijd naar het vliegveld het meer dan waard. Kleinere vliegvelden hebben bijkomende voordelen als: goedkoper parkeren, kortere wachtrijen en veel kortere loopafstanden.


Tip 4: overweeg alternatieve aankomstluchthavens

Wilt u behalve goedkope vliegtickets ook een huurauto boeken? Of heeft u een langer verblijf gepland? Kijk dan ook eens naar de tarieven voor vluchten omliggende luchthavens. Vliegen naar een alternatief vliegveld, dat vaak maar één of twee uur rijden is van ‘uw eerste keuze’, kan een stuk voordeliger zijn.


Tip 5: houd (jaarlijks terugkerende) kortingsacties in de gaten

Via onze nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van grote kortingsacties, zoals de KLM Werelddeal Weken en de sale van Transavia. Sowieso mist u bij ons geen enkele kortingsactie, omdat wij de kortingen en actietarieven van alle maatschappijen automatisch verwerken in ons reserveringssysteem.


Tip 6: laat uw Persoonlijke Reisassistent meezoeken

Heeft u een minder gangbare bestemming op het oog? Wilt u een rondreis maken en meerdere vluchten tegelijk boeken? Of wilt u behalve de vliegtickets ook een accommodatie en huurauto boeken? Uw Reisassistent heeft toegang tot meer systemen van diverse reisaanbieders. Zij kan bijvoorbeeld een los vliegticket en een losse huurauto vergelijken met een fly-drive. En met een pakketreis van een Nederlandse touroperator. Of een Duitse.