Vliegtickets Denpasar

   

Vliegen naar Denpasar

Via D-reizen vindt u altijd de goedkoopste vliegtickets naar Denpasar. Denpasar ligt aan de zuidkust van het Indonesische eiland Bali en is de grootste stad van dit eiland. Via D-reizen vliegt u zorgeloos en goedkoop naar Denpasar. Vliegen van Amsterdam naar Denpasar neemt ongeveer 18 uur in beslag. De tijd die u erover doet om in Denpasar te komen is wel afhankelijk van de aansluiting die u heeft bij uw overstap. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Denpasar? Vergelijk dan nu alle vliegtickets Denpasar en boek uw perfecte vlucht.

Vliegtickets Denpasar

Meer over Denpasar

Highlights: Bezoek één van de vele tempels die de stad bezit zoals de modern-hindoeïstische Jagatnatha tempel of de 14e-eeuwswe Moaspahit tempel, bezoek het museum Negeri Propinsi Bali waarin alles over het eiland Bali te vinden is of bezoek de avondmarkt Pasar Malam waar u heerlijke Indonesische specialiteiten kunt proeven.

Temperatuur: In de zomer is het hier gemiddeld 30 graden, in de winter is dit gemiddeld 33 graden.

Munteenheid: De nationale munt is de Indonesiche Rupiah. 

Taal: De officiële taal is Bahasa Indonesië.

Tijdsverschil: Het is hier tijdens onze zomertijd 6 uur later dan in Nederland, tijdens de wintertijd is dat 7 uur later.

Boek uw vliegticket naar Denpasar bij D-reizen

Altijd voordelig dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel ook eenvoudig een hotel in Denpasar.

 

     
Hotels Ontbijt verre-zonvakanties Stel Omboeken

Hotels in Denpasar

Rondreizen Bali en Indonesië

Persoonlijke Reisassistent

Wilt u uw reis helemaal zelf samenstellen? D-reizen heeft een ruim aanbod accommodaties in Denpasar. Wij bieden hotels voor elk budget. Van eenvoudige appartementen tot luxe hotels: D-reizen gaat altijd op zoek naar de beste deal.

Wilt u een bijzondere reis maken? Met een groep of romantisch met z'n tweeën? Een verre rondreis hoeft niet duur te zijn! In onze speciale webshop voor verre rondreizen vindt u verschillende groeps- en individuele rondrezen door Indonesië en Bali.

Kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van de beste vliegtickets Denpasar? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent.
Bekijk onze hotels in Denpasar
Onze verre rondreizen
Persoonlijk contact