Vliegtickets Denpasar, Bali

   

Vliegen naar Denpasar (AMS - DPS)

Via D-reizen vindt u altijd de goedkoopste vliegtickets naar Denpasar. Denpasar ligt aan de zuidkust van het Indonesische eiland Bali en is de grootste stad van dit eiland. Via D-reizen vliegt u zorgeloos en goedkoop naar Denpasar. Vliegen van Amsterdam naar Denpasar neemt ongeveer 18 uur in beslag. De tijd die u erover doet om in Denpasar te komen is wel afhankelijk van de aansluiting die u heeft bij uw overstap. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan Denpasar? Vergelijk dan nu alle vliegtickets Denpasar en boek uw perfecte vlucht.

Vliegtickets Denpasar

Meer over Denpasar en Bali

Highlights: Bezoek één van de vele tempels die de stad bezit zoals de modern-hindoeïstische Jagatnatha tempel of de 14e-eeuwswe Moaspahit tempel, bezoek het museum Negeri Propinsi Bali waarin alles over het eiland Bali te vinden is of bezoek de avondmarkt Pasar Malam waar u heerlijke Indonesische specialiteiten kunt proeven.

Temperatuur: In de zomer is het hier gemiddeld 30 graden, in de winter is dit gemiddeld 33 graden.

Munteenheid: De nationale munt is de Indonesiche Rupiah. 

Taal: De officiële taal is Bahasa Indonesië.

Tijdsverschil: Het is hier tijdens onze zomertijd 6 uur later dan in Nederland, tijdens de wintertijd is dat 7 uur later.

Boek uw vliegticket naar Denpasar, Bali bij D-reizen

Altijd voordelig dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel ook eenvoudig een hotel in Denpasar.

 

     
Hotels Ontbijt verre-zonvakanties Stel Omboeken

Hotels in Denpasar

Rondreizen Bali en Indonesië

Persoonlijke Reisassistent

Wilt u uw reis helemaal zelf samenstellen? D-reizen heeft een ruim aanbod accommodaties in Denpasar. Wij bieden hotels voor elk budget. Van eenvoudige appartementen tot luxe hotels: D-reizen gaat altijd op zoek naar de beste deal.

Wilt u een bijzondere reis maken? Met een groep of romantisch met z'n tweeën? Een verre rondreis hoeft niet duur te zijn! In onze speciale webshop voor verre rondreizen vindt u verschillende groeps- en individuele rondrezen door Indonesië en Bali.

Kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van de beste vliegtickets Denpasar? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent.
Bekijk onze hotels in Denpasar
Onze verre rondreizen
Persoonlijk contact