Vliegtickets Casablanca

   

Vliegen naar Casablanca

Via D-reizen vindt u altijd de goedkoopste vliegtickets Casablanca. Casablanca ligt in het noordwesten van Marokko en is een sprankelende stad die nooit slaapt. Via D-reizen vliegt u razendsnel en goedkoop naar Casablanca. De vliegtijd van Amsterdam naar Casablanca bedraagt gemiddeld 3,5 uur. Altijd al eens een bezoek willen brengen aan deze prachtige Marokkaanse stad? Vergelijk dan nu alle vliegtickets Casablanca en vind de beste deal.  
Vliegtickets Casablanca

Over Casablanca

Highlights: de 3200 meter lange Moulay Youssef Pier, de Hassan II moskee, imposante brede lanen waaraan elegante huizen staan, de medina met haar schattige restaurantjes en kronkelstraatjes en het Mohammed V plein.

Weer: in de zomer regent het bijna nooit en schijnt de zon volop. De gemiddelde temperatuur is 27 graden. In de winter valt er meer regen in Casabalanca, maar is het met 18 graden nog steeds aangenaam.

Munteenheid: de Marokkaanse Dirham. 

Taal: de officiële talen zijn Arabisch en Frans.

Tijdsverschil: dn Casablanca is het in de zomer 2 uur vroeger dan in Nederland, in de winter is het hier 1 uur vroeger dan in Nederland.

Boek uw vliegticket Casablanca bij D-reizen

 Voordelig vliegen dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Casablanca.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Hotels in Casablanca

Auto huren in Casablanca

Persoonlijke Reisassistent

Wilt u uw reis helemaal zelf samenstellen? D-reizen heeft een groot assortiment accommodaties in Casablanca. Daarnaast biedt D-reizen hotels voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen gaat altijd op zoek naar de beste deal. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Casablanca. Bij ons boekt u ook eenvoudig online een huurauto in Casablanca. Met een huurauto bent u zeer flexibel en kunt u gemakkelijk de omgeving van Casablanca ontdekken. Bovendien zijn onze tarieven all-in: dus geen extra kosten en verrassingen ter plaatse!  Kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van de juiste vliegtickets Casablanca? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent.
Aanbod hotels in Casablanca
Aanbod huurauto’s in Casablanca Neem contact met ons op