Vliegtickets Berlijn

   

Vliegen naar Berlijn

De beste vliegtickets naar Berlijn boekt u bij D-reizen. Profiteer van onze laagste prijsgarantie en betaal geen onnodige toeslagen. Bij D-reizen vergelijkt u gemakkelijk vliegtickets naar Berlijn van alle airlines en kiest u voor de vliegtijden die het beste aansluiten op uw wensen. Berlijn is een ideale bestemming voor een korte vakantie. Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets Berlijn? Dan bent u bij D-reizen aan het juiste adres.

vliegtickets-berlijn

Zien en doen in Berlijn

De stad Berlijn heeft ongeveer 3,5 miljoen inwoners van allerlei komaf en is daarmee de grootste stad van Duitsland. Circa 18% van Berlijn bestaat uit natuur en parken en de wateroppervlakte beslaat bijna 7%. Daarmee is Berlijn één van de groenste steden van Europa. Mis vooral onderstaande hoogtepunten niet tijdens uw bezoek aan Berlijn:

  • Checkpoint Charlie was tijdens de verdeling van Berlijn een controlepost op de grens bij een poort in de Berlijnse muur. Bezoekeen kopie van het wachtershuisje. Voor het hele verhaal kunt u terecht bij het museum 'Haus am Checkpoint Charlie'.
  • De Alexanderplatz is een groot plein waar altijd wat te doen is. Een gokje wagen in het casino, naar de bioscoop of bowlingbaan of een Duits biertje drinken in één van de vele barretjes en kroegen.
  • Op Alexanderplatz staat ook de 368 m hoge televisietoren. Onder de koepel bevindt zich een panoramisch restaurant dat in een half uur om zijn as draait. In slechts 40 seconden brengt de lift u naar boven.
  • De Brandenburger Tor aan de Pariser Platz is de enige stadspoort van Berlijn die behouden is gebleven. Hier viel de Berlijnse Muur in 1989 voor het eerst. De Brandenburger Tor is al 200 jaar het symbool van de stad: het is bovendien hét symbool van de nieuwe Duitse eenheid.
  • De Potsdamer Platz is een indrukwekkend plein en één van de belangrijkste knooppunten van de stad. U vindt tussen de moderne gebouwen nog een origineel stuk van de Berlijnse Muur.

Boek uw vliegticket Berlijn bij D-reizen

 Voordelig vliegen dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Berlijn.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Hotel boeken in Berlijn

Autohuur Berlijn

Persoonlijke service

Wilt u uw reis helemaal zelf samenstellen? D-reizen heeft een groot assortiment accommodaties in Berlijn. Daarnaast biedt D-reizen hotels voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen gaat altijd op zoek naar de beste deal. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Berlijn. Bij ons boekt u niet aleen eenvoudig uw vliegticket Berlijn, maar ook een huurauto in Berlijn. Met een huurauto bent u zeer flexibel en kunt u gemakkelijk de omgeving van Berlijn ontdekken. Bovendien zijn onze tarieven all-in: dus geen extra kosten en verrassingen ter plaatse!  Kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van een vliegticket naar Berlijn? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent.
Vind een hotel in Berlijn
Vind een huurauto in Berlijn Contact opnemen