Vliegtickets Australië

   

Vliegen naar Australië

Op zoek naar goedkope vliegtickets Australië? Via D-reizen vliegt u comfortabel en voordelig naar Australië. Helaas is het (nog) niet mogelijk om vanuit Nederland non-stop naar Australië te vliegen. Wie vliegtickets Australië boekt, heeft dus altijd minimaal 1 overstap in Azië of Noord-Amerika. Ondanks de lange vluchtduur (17 tot 22 uur) is Australië een populaire bestemming die absoluut de moeite waard is! Bij D-reizen boekt u eenvoudig online de beste vliegtickets Australië!

vliegtickets-australie

Hoogteputen Australië

Australië is een geweldig groot land. Maak een onvergetelijke roadtrip door de ongerepte natuur, spot koala’s en kangoeroes en bezoek geweldige steden als Sydney, Melbourne of Perth.

  • Sydney Met 4 miljoen inwoners (2013) is Sydney de grootste stad van Australië. De stad grenst aan 2 nationale parken, ‘Royal’ en ‘Ku-ring-gai Chase’. De temperatuur ligt in de Australische zomer (onze winter) rond een aangename 27 graden. Zelfs in de koudste maanden (juni, juli en augustus) is het ’s middags zelden kouder dan 15 graden.
  • Melbourne Melbourne ligt 800 kilometer ten zuidwesten van Sydney en is bijna net zo groot als Sydney. Melbourne is een cultureel interessante en groene stad met veel 19e-eeuwse huizen en stadsparken, zoals de Royal Botanical Gardens, één van de grootste botanische tuinen ter wereld. Omdat Melbourne iets zuidelijker ligt dan Sydney is het er meestal iets kouder: van 13 graden in juli tot 26 in januari.
  • Perth Perth ligt in het uiterste zuidwesten van Australië. Met 1,5 miljoen inwoners (2013) één van de grootste, maar tegelijkertijd ook één van de meest afgelegen steden. Toch is een bezoek aan Perth zeker aan te raden: een gezellige binnenstad met mooie gebouwen als de klokkentoren Swan Bells, het ‘goudkantoor’ Perth Mint en het stadhuis. Perth heeft bovendien een fantastisch warm klimaat (warmer, droger en zonniger dan Sydney en Melbourne) en mooie zandstranden.

Boek uw vliegticket Australië bij D-reizen

 Altijd voordelig dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Australië.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Vind hotels in Australië

Auto huren in Australië

Persoonlijke Reisassistent

Wanneer u ervoor kiest om uw reis helemaal zelf samen te stellen, bent u bij D-reizen aan het juiste adres. D-reizen heeft namelijk een breed assortiment accommodaties in Australië. Wij bieden hotels voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen heeft altijd de beste deals. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Australië. Via D-reizen regelt u ook eenvoudig een huurauto in Australië. Door te kiezen voor een huurauto, kunt u Australië gemakkelijk verkennen. Doordat wij werken met all-in tarieven, weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan. Bekijk hier gauw ons aanbod huurauto’s in Australië. Wilt u wat extra informatie over Australië, of heeft u advies nodig bij het vinden van een geschikt vliegticket Australië? Onze Persoonlijke Reisassistenten helpen u graag. Doordat wij u een vast contactpersoon toewijzen bij de Vakantiewinkel bij u in de buurt, is er altijd iemand die voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent. 
Bekijk hotels in Australië
Bekijk huurauto's in Australië Mijn Reisassistent