Vliegtickets Athene

   

Vliegen naar Athene

Via D-reizen vindt u altijd de goedkoopste vliegtickets naar Athene. Via D-reizen vliegt u zorgeloos en voordelig naar Athene. De hoofdstad van Griekenland is verreweg de grootste stad van dit heerlijke vakantieland. Na ongeveer 3 uur vliegen vanaf Nederland landt u op Athens International Airport Elefthérios Venizélos. Vergelijk nu onze vluchten naar Athene en geniet straks van uw verblijf in deze historische stad.

vliegtickets-athene

Zien en doen in Athene

Een ontdekkingstocht door het Klassieke Athene is een must. Ook als uw vliegtickets naar Athene het begin zijn van een rondreis door Griekenland of een vakantie op één van de eilanden! Athene was tussen de 5e eeuw voor en de eerste eeuw na Christus één van de belangrijkste steden ter wereld. In en rond de stad zijn nog diverse overblijfselen uit deze glorietijd te vinden.

  • De 156 meter hoge heuvel Akropolis is hét symbool van Athene en al van kilometers afstand te zien. U vindt er meer dan 20 monumenten, waaronder het 2500 (!) jaar oude Parthenon.
  • De Agora was 2500 jaar geleden het centrale plein van Athene. Ook hier is nog veel bewaard gebleven.
  • Het Nationaal Archeologisch Museum, hét museum van het Klassieke Griekenland.
  • De Tempel van Zeus (de Oppergod van de oude Grieken) ten zuiden van de Akropolis. Met een lengte van ruim 100 meter was dit ooit de grootste tempel van heel Griekenland.

Boek uw vliegticket Athene bij D-reizen

 Altijd voordelig dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Athene.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Vind hotels in Athene

Auto huren in  Athene

Persoonlijke Reisassistent

Wanneer u ervoor kiest om uw reis helemaal zelf samen te stellen, bent u bij D-reizen aan het juiste adres. D-reizen heeft namelijk een breed assortiment accommodaties in Athene. Wij bieden hotels voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen heeft altijd de beste deals. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Athene. Behalve uw vliegticket Athene regelt u ook eenvoudig een huurauto in Athene. Door te kiezen voor een huurauto, kunt u gemakkelijk de omgeving van Athene verkennen. Doordat wij werken met all-in tarieven, weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan. Bekijk hier gauw ons aanbod huurauto’s in Athene. Wilt u wat extra informatie over Athene, of heeft u advies nodig bij het vinden van een geschikt vliegticket? Onze Persoonlijke Reisassistenten helpen u graag. Doordat wij u een vast contactpersoon toewijzen bij de Vakantiewinkel bij u in de buurt, is er altijd iemand die voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent. 
Vergelijk hotels in Athene
Bekijk huurauto's in Athene Mijn Reisassistent