Vliegtickets Alicante

Vliegen naar Alicante

Via D-reizen vindt u altijd de goedkoopste vliegtickets Alicante. Via D-reizen vliegt u razendsnel en goedkoop naar Alicante. Met een vluchttijd van gemiddeld 2 uur en geen tijdsverschil weet u zeker dat u uitgerust aankomt op uw bestemming. Altijd al eens Alicante willen bezoeken? Vergelijk dan nu onze voordelige vliegtickets Alicante en geniet straks van uw verblijf in deze zonnige stad.

Vliegtickets Alicante

Over Alicante

Alicante ligt aan de Costa Blanca en is een populaire stad vanwege de prachtige gouden stranden en het heerlijke klimaat. In Alicante is het bijna het hele jaar door mooi weer. Wij selecteerden voor u een aantal hoogtepunten:

  • Breng een bezoek aan het kasteel van Santa Bárbara, op de Benacantil heuvel. Hier geniet u ook van een prachtig uitzicht over de stad.
  • Bezoek het provinciaal archeologisch museum, MARQ. Deze heeft een schitterende collectie keramiek en Iberische kunst.
  • Maak een mooie fiets- of wandeltocht door het groene binnenland in de omgeving van Alicante.
  • Bezoek buurstad Elche, waar u zich midden in een oase van de Sahara met palmbomen waant.

Boek uw vliegticket Alicante bij D-reizen

Altijd voordelig dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Alicante.

Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Hotels in Alicante

Auto huren in Alicante

Persoonlijke aandacht

Wilt u uw reis helemaal zelf samenstellen? D-reizen heeft een groot assortiment accommodaties in Alicante. Wij bieden hotels voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen gaat altijd op zoek naar de beste deal. Behalve uw vliegticket Alicante boekt u bij D-reizen ook eenvoudig online een huurauto in Alicante. Met een huurauto bent u zeer flexibel en kunt u ook de omgeving van Alicante ontdekken. Bovendien zijn onze tarieven all-in: dus geen extra kosten en verrassingen ter plaatse! Kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van een vliegticket Alicante? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent.
Bekijk hotels in Alicante
Bekijk onze huurauto's in Alicante
Persoonlijk contact