Air Transat vliegtickets

Ook alle vliegtickets van Air Transat boekt u gewoon bij D-reizen!

Air Transat Logo

Alle vliegtickets van Air Transat boekt u makkelijk en snel bij D-reizen. Air Transat  is de grootste luchtvaartmaatschappij voor vakantiereizen naar Canada met goedkope vluchten naar Toronto, Vancouver, Calgary en Montreal. En de voordelige vliegtickets van Air Transat boekt u eenvoudig online bij D-reizen. Wij doen voor u altijd een PrijsCheck in ons totale assortiment, zodat u zeker weet dat uw Air Transat vliegticket de beste deal is!

Beste vliegmaatschappij van Noord-Amerika

Air Transat is door reizigers uitgeroepen tot beste vliegmaatschappij van Noord-Amerika. De dienstverlening van Air Transat is dan ook uitstekend. Het vriendelijke cabinepersoneel staat de hele vlucht voor u klaar. Per jaar vervoert deze gerenommeerde maatschappij ongeveer 3 miljoen passagiers. Alle vliegtickets Air Transat vindt u goedkoop bij D-reizen. Boek bij D-reizen een vliegticket van Air Transat naar Canada of een van de andere 60 bestemmingen in 25 landen.

Stel uw eigen reis samen

Een Air Transat vliegticket gevonden? Stel dan de rest van uw reis zelf samen. D-reizen heeft een groot aanbod accommodaties: van eenvoudige appartementen tot luxe (all inclusive) hotels. En altijd voor de laagste prijs. Dankzij het uitgebreide aanbod op D-reizen.nl vindt u binnen de kortste keren de perfecte reis die bij u vliegticket past. Bovendien regelt u bij ons ook heel eenvoudig reisverzekering of huurauto.

Uw Persoonlijk Reisassistent voor persoonlijke aandacht

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het zoeken of boeken van uw Air Transat vliegticket? Iedereen die bij D-reizen een vliegticket boekt, krijgt een Persoonlijke Reisassistent. Een vast contactpersoon bij de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaarstaat. Om u op de hoogte te houden van eventuele vluchtwijzigingen. Om u tips over uw bestemming te geven. Om u te helpen met bijvoorbeeld een hotelovernachting of huurauto. En om al uw andere vragen te beantwoorden.