Selectiegids | Citytrips

Citytrips | Selectiegids

In onze Selectiegids vindt u de allerBeste stedentrips van D-reizen: een combinatie van de meest geboekte, best beoordeelde en ook de mooiste vakanties.
Hieronder vindt u de 5 stedentripthema's.

> Bekijk alle stedentrips

Hip & Happening

Hip & happening

Healthy foodspots, strakke designs, torenhoge wolkenkrabbers en hippe barretjes. Zijn dat volgens u de perfecte ingrediënten voor een stedentrip? Bekijk dan onze Top 5 Hip & Happening steden eens:

1. Londen
2. Stedentrip Kopenhagen
3. Dubai
4. New York
5. Berlijn

Kunst & Cultuur

Kunst & cultuur

Onze top 5 Kunst & Cultuur steden zijn net als openluchtmusea. Ze hebben historische bezienswaardigheden, culturele must-sees, kerktoppen die reiken tot aan de hemel en sfeervolle wijken. Naar welke van de 5 gaat u?

1. Rome
2. Barcelona
3. Praag
4. Krakau
5. Parijs

Shopping

Shopping

Combineert u een shopweekend graag met een stedentrip? Wij hebben 5 shopcities voor u op rij gezet waar u een mix van internationale en lokale winkels vindt, shoppingwalhalla's, gigantische outletcenters en kleine boetiekjes. Shopse!

1. New York
2. Lissabon
3. Londen
4. Parijs
5. Milaan

City & Strand

City & strand

Kunt u niet kiezen tussen een stedentrip of strandvakantie? Geen probleem ... Wij geven een top 5 Beachcities waar u geniet van het beste van beide. Dat wordt een heerlijke combinatie van strand, shoppen en cultuur!

1. Barcelona
2. Valencia
3. Athene
4. Malaga
5. Dubai

Budget

Budget

Graag op stedentrip maar voor een budgetprijs? In onze top 5 budgetsteden kunt u genieten van een diner voor een 10tje, gratis toegang tot bepaalde gebouwen en goedkope barretjes. Voor welke onbetaalbare stedentrip gaat u?

1. Berlijn
2. Boedapest
3. Madrid
4. Praag
5. Riga