Particuliere vakantiehuizen

Wilt u zich helemaal thuis voelen op vakantie? Huur dan een vakantiehuis van een particuliere eigenaar. Uw eigen thuis weg van huis. Onze partner Micazu heeft het grootste aanbod particuliere vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren.

Niet alleen in Nederland of Europa, maar wereldwijd. En volop keuze voor elk budget: van een eenvoudig 2-kamerappartement voor 3 personen tot een luxe, vrijstaande villa met zwembad en meerdere badkamers. Via de handige zoekfilters maakt u eenvoudig een selectie van de beste vakantiehuizen. En omdat de eigenaren Nederlands spreken is de boeking zo gemaakt.


De particuliere vakantiehuizen van Micazu

Usp   Bijna 6000 vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren.
Usp Direct boeken bij de eigenaar: tot 30% besparen!
Usp   Veelzijdig aanbod in meer dan 50 landen wereldwijd.


Eén van de particuliere vakantiehuizen van Micazu

Micazu, partner van D-reizen

Micazu heeft in 2011, 2012, 2013 en 2014 de publieksprijs van de Thuiswinkel Awards gewonnen en ook op andere consumentenplatforms zoals Trustpilot wordt Micazu goed beoordeeld. Het aanbod particuliere vakantiehuizen blijft maar groeien: in de zomer van 2014 waren het er bijna 6000!

 

Eenvoudig vakantiehuizen zoeken en boeken

Met de zoekfilters selecteert u precies het vakantiehuis dat aan uw wensen voldoet. Voor 2 personen of voor 20 personen? Aan zee of in de bergen? Met zwembad of sauna? Het enige dat u hoeft te doen is uw persoonlijke wensen op een rij zetten en op basis daarvan uw vakantiewoning kiezen. Het grote voordeel van Micazu is dat u direct bij de eigenaar boekt. Zo huurt u voordelig uw vakantiehuis en bovendien communiceert u rechtstreeks in het Nederlands met degene van wie u de woning huurt. Eenvoudig en transparant.