Meivakantie 2019

Boek gemakkelijk en snel uw meivakantie en geniet lekker lang van de voorpret. Bij ons weet u zeker dat uw meivakantie heerlijk wordt: u mag kiezen uit het assortiment van alle grote touroperators én u krijgt de service, hulp en advies van uw Persoonlijke Reisadvseur! 

Sommige scholen hebben één week vakantie, andere twee. De adviesdata van de meivakantie 2019 zijn 27 april t/m 5 mei 2019.


Meivakanties vanaf 285 euro* ►

*Deze vanafprijs is per persoon o.b.v. twee personen, exclusief eventuele verplichte extra kosten ter plaatse. Per boeking rekenen wij 25 euro bemiddelingskosten en 2,50 voor het Calamiteitenfonds.
Gemiddelde temperatuur tijdens de meivakantie

Temperaturen per streek in de meivakantie.


Voordeel pakken in de meivakantie

  • Op D-reizen.nl vindt u alle aanbiedingen van alle grote touroperators in één overzicht.
  • Tip: bekijk de vertrekdata midden in de week voor de laagste prijzen.
  • Tip: bekijk ook de vliegvakanties vanaf Duitsland, waar ze geen meivakantie hebben.

 


Voordeel pakken bij de buren

Vliegen naar de zon met een Duitse touroperator en/of vertrekken vanaf een Duitse luchthaven net over de grens kan u veel voordeel opleveren in de meivakantie: kortere wachttijden, goedkoper parkeren en andere bestemmingen.

Omdat Duitsland geen meivakantie heeft, kunt u in het hoogseizoen voor laagseizoenprijzen op pad!Vliegen vanaf Duitsland ►

Altijd de beste deal voor de meivakantie

Zowel in onze reisbureaus als op onze website verkopen en vergelijken wij de vakanties van een groot aantal reisorganisaties. Zoekt u een vliegvakantie naar de zon, een weekendje in eigen land of een zonnige stedentrip? Wij helpen u graag om slim, snel en gemakkelijk een heerlijke meivakantie te boeken!Besteed het zoeken aan ons uit

Bent u er nog niet helemaal uit waar u heen wilt op vakantie? Maak dan in slechts 5 minuten een online wensenlijstje. Als u dat naar ons verstuurt, gaat één van onze Persoonlijke Reisadviseurs in ons enorme internet- én winkelassortiment op zoek naar uw ideale vakantie. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een aantal suggesties!

Maak uw wensenlijstje ►