Meivakantie 2018

Boek gemakkelijk en snel uw meivakantie en geniet lekker lang van de voorpret. Bij ons weet u zeker dat uw meivakantie heerlijk wordt: u mag kiezen uit het assortiment van alle grote touroperators én u krijgt de service, hulp en advies van uw Persoonlijke Reisadvseur! 

Sommige scholen hebben één week vakantie, andere twee. De adviesdata van de meivakantie 2018 zijn 28 april t/m 6 mei 2018.


Bekijk alle meivakanties ►
Gemiddelde temperatuur tijdens de meivakantie

Temperaturen per streek in de meivakantie.


Voordeel pakken in de meivakantie

  • Op D-reizen.nl vindt u alle aanbiedingen van alle grote touroperators in één overzicht.
  • Tip: bekijk de vertrekdata midden in de week voor de laagste prijzen.
  • Tip: bekijk ook de vliegvakanties vanaf Duitsland, waar ze geen meivakantie hebben.

 


Voordeel pakken bij de buren

Vliegen naar de zon met een Duitse touroperator en/of vertrekken vanaf een Duitse luchthaven net over de grens kan u veel voordeel opleveren in de meivakantie: kortere wachttijden, goedkoper parkeren en andere bestemmingen.

Omdat Duitsland geen meivakantie heeft, kunt u in het hoogseizoen voor laagseizoenprijzen op pad!Vliegen vanaf Duitsland ►

Altijd de beste deal voor de meivakantie

Zowel in onze reisbureaus als op onze website verkopen en vergelijken wij de vakanties van een groot aantal reisorganisaties. Zoekt u een vliegvakantie naar de zon, een weekendje in eigen land of een zonnige stedentrip? Wij helpen u graag om slim, snel en gemakkelijk een heerlijke meivakantie te boeken!Besteed het zoeken aan ons uit

Bent u er nog niet helemaal uit waar u heen wilt op vakantie? Maak dan in slechts 5 minuten een online wensenlijstje. Als u dat naar ons verstuurt, gaat één van onze Persoonlijke Reisadviseurs in ons enorme internet- én winkelassortiment op zoek naar uw ideale vakantie. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een aantal suggesties!

Maak uw wensenlijstje ►