KLM Werelddeal Weken

De KLM Werelddeal Weken is de grootste kortingsactie van KLM. Twee keer per jaar, meestal in januari en september, verlagen KLM en D-reizen de prijzen van KLM-vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld. 

De eerstvolgende Werelddeal Weken verwachten wij in januari 2018.

Alleen D-reizen heeft échte Werelddeals

  • Laagste prijs voor alle KLM-vliegtickets.
  • Beste service: boek bij de meest klantgerichte vakantieaanbieder van 2017.
  • Eenvoudig online boeken mét de luxe van een Persoonlijke Reisadviseur.

Alle vliegtickets zonder boekingskosten

Op D-reizen.nl boekt u niet alleen alle aanbiedingen tijdens de KLM Werelddeal Weken, maar ook alle andere vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen tijdelijk zonder boekingskosten. Daardoor zijn uw vliegtickets in veel gevallen voordeliger dan bij andere vliegticket-aanbieders. Vergelijk het zelf maar!

Vliegtickets zoeken en boeken

Zelf uw reis samenstellen

Als u uw vliegtickets geboekt heeft, kunt u uw reis helemaal zelf samenstellen. D-reizen heeft een groot aanbod accommodaties die u online kunt boeken: van eenvoudige appartementen tot luxe (all inclusive) hotels. En altijd voor de laagste prijs. U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een auto en het afsluiten van een goede reisverzekering. Zo gaat u goed voorbereid op pad.Boeken met persoonlijke service

Kunnen wij u helpen met zoeken en boeken? Heeft u een vraag? Neem dan via telefoon, e-mail of sociale media contact met ons op. Onze Vakantiewinkels zijn tijdens kantooruren geopend, ons callcenter is 365 dagen per jaar tot 23:00 uur bereikbaar!