KLM Werelddeal Weken 2017

Het nieuwe jaar begint bij KLM en D-reizen al op 30 december: vanaf dan kunt u ook voor de KLM Werelddeal Weken 2017 terecht bij D-reizen. Twee weken lang verlagen KLM en D-reizen de prijzen van vliegtickets naar tientallen bestemmingen. Boek met wereldkorting op meer dan 100 bestemmingen! Wij hebben alvast een top 16 voor u geselecteerd. De KLM Werelddeals zijn te boeken van 30 december 2016 tot en met 20 januari 2017. Wees er snel bij, want OP=OP!KLM Werelddeal athene

Athene

v.a.179,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Bangkok

Bangkok

v.a.548,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Beijing

Beijing

v.a.549,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Bonaire

Bonaire

v.a.497,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal curacao

Curaçao

v.a.497,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal denpasar

Denpasar (Bali)

v.a.669,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Dubai

Dubai

v.a.396,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Dubai

Florence

v.a.148,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Dubai

Havana

v.a.536,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

v.a.569,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Kaapstad

Kaapstad

v.a.693,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Krakau

Krakau

v.a.119,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Miami

Miami

v.a.549,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal New York

New York

v.a.499,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

v.a.547,-

KLM

Boek nu ►

KLM Werelddeal Dubai

Shanghai

v.a.599,-

KLM

Boek nu ►Boek nú uw vliegticket zonder boekingskosten op D-reizen.nl. De genoemde vanafprijzen zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen, waarbij de kortingen reeds verwerkt zijn in de prijs.

Per bestemming gelden verschillende tariefvoorwaarden, waaronder de reisperiode. Deze staan vermeld bij de tickets. Vraag uw Persoonlijke Reisadviseuse naar de exacte voorwaarden, voordat u uw ticket boekt.

Bij D-reizen vindt u beslist een Werelddeal die bij u past!

Heeft u een KLM Werelddeal gevonden? Dan kunt u uw reis helemaal zelf samenstellen. D-reizen heeft een groot aanbod accommodaties: van eenvoudige appartementen tot luxe (all inclusive) hotels. En altijd voor de laagste prijs. Dankzij het uitgebreide aanbod op D-reizen.nl vindt u binnen de kortste keren de perfecte reis die bij uw Werelddeal past. En niet alleen hotels boekt u bij D-reizen. U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een auto en het afsluiten van een goede reisverzekering. Zo gaat u goed voorbereid op pad.KLM Werelddeal Weken 2017 met persoonlijke aandacht

Wilt u optimaal profiteren van de KLM Werelddeal Weken? Uw Persoonlijk Reisadviseuse helpt u graag met het zoeken en boeken van uw Werelddeal. Een vast contactpersoon die voor, tijdens en na uw vakantie voor u klaarstaat. In de Vakantiewinkel bij u in de buurt, maar ook telefonisch, via e-mail en via webchat.