KLM 99 euro deals

Alléén bij D-reizen: nu zonder boekingskosten alle aanbiedingen van KLM: al vanaf 99 euro retour! Alle aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar, OP=OP!
Alle prijzen zijn exclusief de kosten voor het meenemen van ruimbagage. Na uw boeking nemen wij contact met u op en kunnen wij dit voor u regelen.

KLM Vliegticketretourtje Barcelona, Spanje

Barcelona, Spanje

Boek uiterlijk 31 oktober 2017

v.a.99,-

Boek nu ►

KLM Vliegticketretourtje Rome, Italië

Rome, Italië

Boek uiterlijk 31 oktober 2017

v.a.99,-

Boek nu ►

KLM Vliegticketretourtje Praag, Tsjechië

Praag, Tsjechië

Boek uiterlijk 31 oktober 2017

v.a.99,-

Boek nu ►

Meer KLM-aanbiedingen

Kijk snel of deze aanbiedingen nog beschikbaar zijn! Geldig voor boekingen tot en met 31 oktober.

  • Glasgow, Schotland vanaf 99,-
  • Kopenhagen, Denemarken vanaf 98,-
  • Edinburgh, Schotland vanaf 95,-
  • Budapest, Hongarije vanaf 98,-
  • Stockholm, Zweden vanaf 98,-
  • Wenen, Oostenrijk vanaf 99,-Vind zelf de laagste prijs ►

Bij D-reizen vindt u beslist een KLM aanbieding bij u past!

Vlieg met KLM en uw vakantie begint al op het moment dat u in het vliegtuig stapt. KLM vliegt op honderden bestemmingen wereldwijd dus er is altijd een vlucht naar uw bestemming. En KLM vliegt rechtstreeks zonder overstap naar meer dan 150 bestemmingen. Alle aanbiedingen van KLM, of het nou gaat om de Werelddeal Weken of citytrips in Europa, vindt u ook bij D-reizen! Ons aanbod is altijd actueel.KLM aanbiedingen boekt u bij D-reizen

Een kwart van de Nederlanders vliegt het liefst met KLM. Met dank aan het Nederlandssprekend cabinepersoneel en het comfort aan boord. Met KLM vliegt u de hele wereld over. Van bestemmingen binnen Europa tot Amerika, Afrika en Azië. Alle aanbiedingen en bestemmingen van KLM boekt u makkelijk en snel bij D-reizen. Wij doen voor u altijd een PrijsCheck in ons totale assortiment, zodat u zeker weet dat uw KLM aanbieding de beste deal is!

Vliegtickets zoeken en boeken

Zelf uw reis samenstellen

Als u uw vliegtickets geboekt heeft, kunt u uw reis helemaal zelf samenstellen. D-reizen heeft een groot aanbod accommodaties die u online kunt boeken: van eenvoudige appartementen tot luxe (all inclusive) hotels. En altijd voor de laagste prijs. U kunt ook bij ons terecht voor het huren van een auto en het afsluiten van een goede reisverzekering. Zo gaat u goed voorbereid op pad.