Label

Kampeervakantie Noord-Brabant

Kampeervakantie Noord-Brabant

1 resultaten

Over Noord-Brabant

In Noord-Brabant zijn de mensen gastvrij en ze genieten volop van het leven. En natuurlijk mag u meegenieten van hun mooie steden en veelzijdige natuur. Wat dacht u van een wandeling door de stuifzanden van de Loonse en Drunense Duinen? Of ontdek de Peel of vaar door de Biesbosch. Maar laat ook prachtige steden als Den Bosch en Breda niet links liggen. Lees meer
Sorteren op:

Camping Duinhoeve

XXXX
 • Udenhout,
 • Noord-Brabant,
 • Nederland
 • Zwembad(en)
 • Parkeergelegenheid
 • Kindvriendelijk
 • Kinderzwembad

Gebaseerd op:

 • Eigen vervoer
 • 8 dagen
 • 2 volwassenen
 • Logies

Gebaseerd op:

 • Eigen vervoer
 • 8 dagen
 • 2 volwassenen
 • Logies
 • Zwembad(en)
 • Parkeergelegenheid
 • Kindvriendelijk
 • Kinderzwembad
Meer info en prijzen
Vanafprijs p/p 141,-
Deze vanafprijs is per persoon o.b.v. 2 personen en exclusief eventuele verplichte extra kosten ter plaatse. Per boeking rekenen wij € 25,- bemiddelingskosten en € 2,50 voor het Calamiteitenfonds.
Naar de accommodatie

Over Noord-Brabant

In Noord-Brabant zijn de mensen gastvrij en ze genieten volop van het leven. En natuurlijk mag u meegenieten van hun mooie steden en veelzijdige natuur. Wat dacht u van een wandeling door de stuifzanden van de Loonse en Drunense Duinen? Of ontdek de Peel of vaar door de Biesbosch. Maar laat ook prachtige steden als Den Bosch en Breda niet links liggen.

 • Vlieguren: 0 uur
 • Tijdsverschil: 0 uur

Hoogtepunten Noord-Brabant

Wie vakantie viert in Noord-Brabant mag de hoofdstad Den Bosch natuurlijk niet overslaan. Deze levendige stad heeft een prachtig oud centrum, met gezellige terrasjes en mooie winkelstraten. In de binnenstad kunt u niet om de fraaie basiliek Sint Jan heen. In deze kerk zetelt de bisschop van ’s-Hertogenbosch. Bezoekt u de kerk, bekijk dan zeker het beeld van de Zoete Moeder, de Onze-Lieve-Vrouwe van Den Bosch. Een ander hoogtepunt is een rondvaart door de Binnendieze. Tijdens de rondvaart ziet u de stad ondergronds. Een belevenis op zich! En wat u zeker niet mag missen, is een authentieke Bossche Bol!

Vanaf 11 november om 11:11 uur gaan de harten van de Brabanders sneller kloppen. Deze datum betekent het begin van het carnaval, dat zijn kookpunt bereikt vier dagen voor Aswoensdag (40 dagen voor Pasen). Tijdens deze dagen kolkt Brabant van feestvreugde en ziet u overal bonte carnavalsstoeten en ludiek geklede mensen.

Wie kent de Efteling niet? Al sinds de opening in 1952 bezoeken jaarlijks miljoenen mensen dit grote pretpark. Gingen we vroeger nog gezellig met opa en oma wandelen door het Sprookjesbos, tegenwoordig is de Efteling een familiepretpark met talloze spannende attracties. Gelukkig kunt u ook nog steeds op bezoek bij Hans en Grietje.

Op vakantie naar Noord-Brabant

In Noord-Brabant verveelt u zich geen moment! De provincie kent sfeervolle steden, zoals Den Bosch, Breda en Tilburg. In de Brabantse steden kunt u eindeloos winkelen, historische rondwandelingen maken en interessante musea bezoeken! Tegen het eind van de middag strijkt u neer op een gezellig terras en geniet u van Brabant, zoals ook de Brabanders zelf dat doen!

Naast de grote steden zijn er in Noord-Brabant nog diverse andere plaatsen die het bezoeken waard zijn! Wat dacht u van Zundert, de geboorteplaats van Vincent Van Gogh? Of Deurne, het kunstcentrum van de provincie? Deze plaats was een inspiratiebron voor vele kunstenaars en schrijvers. Of bezoek het prachtige kasteel Heeze, in de gelijknamige plaats.

Maar waar de provincie echt in uitblinkt, is de schitterende en gevarieerde natuur. Spot een bever in de Biesbosch. Of ga naar de wetlands in Nationaal Park De Groote Peel waar bijzondere vogelsoorten broeden. Wandelen en fietsen kunt u over de heides van de Zoom en Kalmthoutse Heide of op de unieke stuifzandvlaktes van de Loonse en Drunense Duinen. Natuurliefhebbers komen in elk deel van deze groene provincie oren en ogen te kort!

Wie op zoek is naar avontuur, gaat een dagje naar één van de oudste en grootste pretparken van de wereld, de Efteling in Kaasheuvel. Of bezoek één van de grote en kleinere dierenparken in de provincie, zoals Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek of Dierenrijk in Nuenen bij Eindhoven. Of ga op avontuurlijke koopjesjacht in Rosada Factory Outlet in Roosendaal!

Waar u ook voor kiest, Noord-Brabant heeft het!

Ligging Noord-Brabant

Noord-Brabant ligt in het zuiden van Nederland. In het noorden grenst de provincie aan Zuid-Holland en Gelderland, in het oosten aan Limburg en in het westen aan Zeeland. In het zuiden grenst Noord-Brabant aan de Belgische provincies Antwerpen en Limburg. Na Gelderland is Noord-Brabant de grootste provincie van Nederland.

De hoofdstad van Noord-Brabant is het levendige Den Bosch. Noord-Brabant heeft een oppervlakte van ongeveer 5081 km² (dit is ongeveer 12% van het landoppervlak van Nederland).

Kust en strand Noord-Brabant

Van Nederland naar Noord-Brabant

Noord-Brabant heeft een uitstekend wegennet. Er lopen diverse snelwegen door de provincie, waaronder de A2, A4, A16, A27, A50, A58, A59, A65, A67. Vanuit Utrecht bent u in circa 45 minuten in Den Bosch. De afstand bedraagt circa 55 km.

Openbaar vervoer Noord-Brabant

Het openbaar vervoer in Noord-Brabant is prima geregeld. Tussen de grote steden rijden intercitytreinen en stoptreinen. Veel kleinere plaatsen hebben een station, waar stoptreinen stoppen.

Tussen de meeste plaatsen in Noord-Brabant zijn regelmatige busverbindingen.

Er varen diverse auto-, fiets- en voetveren over de rivieren.

Tips van uw reisadviseuse

Opnieuw zoeken
Verfijn de resultaten
Plaatsen

Kies één of meerdere plaatsen en kies voor opslaan

sluiten Opslaan
Opslaan
Reisduur
Faciliteiten
Ligging
MeerMinder
Sterren
Aanbieder
moment geduld a.u.b.