Werken bij D-reizen

Bij D-reizen is werk voor Reisassistenten die durven te ondernemen.

Op onze vacaturesite werkenbij.d-reizen.nl vind je het complete overzicht van alle vacatures.


Bekijk actuele vacatures en stages

 

De cultuur bij D-reizen

Passie voor vakantie en vooral: de klant.

Zonnig, oprecht geïnteresseerd, altijd een stap vooruit, laagdrempelig, scherp en duidelijk. Resultaatgericht én informeel. Dat is de cultuur bij D-reizen.


Je krijgt alle ruimte voor zelfstandigheid, slagvaardigheid en ondernemerschap. Wij vinden het als werkgever belangrijk dat je je verder kunt ontwikkelen in je vakgebied. En bij zo'n grote werkgever in de reisbranche zijn de arbeidsvoorwaarden ook prima.

 

De organisatie

Er werken zo'n 1000 medewerkers bij D-reizen, verdeeld over onze 230 Vakantiewinkels, het Customer Care Center in Breda of het Hoofdkantoor in Hoofddorp.

 

Reisbureaus

In onze reisbureaus bieden we onze klanten een zeer breed vakantieaanbod met een onafhankelijke prijs. Klanten worden deskundig geadviseerd over o.a. zonvakanties, vliegvakanties, stedentrips en van producten zoals verzekeringen, reisgidsen en autohuur.

De winkel is één van de verschillende verkoopkanalen van D-reizen. Wie werkt in de winkel heeft ook persoonlijk klantcontact via mail, telefoon en chat.

 

Customer Care Center in Breda

Ons Customer Care Center in Breda is 365 (of 366) dagen per jaar tot 23:00 geopend. Via telefoon, e-mail, chat en sociale media helpen wij onze klanten met reisadvies, het maken van boekingen e.d.

 

Hoofdkantoor in Hoofddorp

D-reizen vormt samen met VakantieXperts, ook een grote, landelijke reisbureauketen, de D-rt Groep. Op het hoofdkantoor in Hoofddorp vind je de Directie van de D-rt Groep en alle staf- en ondersteunende afdelingen voor zowel D-reizen als VakantieXperts: Projectmanagement, Verkoop, Marketing & Communicatie, E-commerce, Commercie, ICT, Administratie en HR.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een marktconform salaris, aangevuld met een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. personeelskorting op vakanties.

 

Op eigen wijze de klant begrijpen, ontzorgen en verrassen

Bij D-reizen sta jij naast jouw klant, je denkt met hem mee en neemt het voor hem op. Jij adviseert gevraagd en soms ongevraagd via alle kanalen. Jij doet dit op een persoonlijke manier waardoor jij jouw klant beter leert kennen en de klant jou beter leert kennen.

Dit persoonlijke klantcontact leidt tot begrip en binding. Door persoonlijke interactie kan jij makkelijker invulling geven aan het begeleiden van klanten tijdens de hele “reis van de klant”. Hierdoor ben jij altijd een stap vooruit.

 

De Persoonlijke Reisassistent als vast aanspreekpunt

De klant wil persoonlijke aandacht op een persoonlijke wijze. Dat kan alleen wanneer je de klant echt goed kent. Daarom heeft elke klant één vast aanspreekpunt: de Persoonlijke Reisassistent. Dankzij haar kennis van de klant verrast de Reisassistent haar klant, keer op keer. Zo zorgt zij voor binding en een trouwe klant.

Persoonlijke ontwikkeling

D-reizen hecht veel waarde aan ontwikkeling van medewerkers; jij maakt tenslotte het verschil. De D-reizen Academie biedt ontwikkelmogelijkheden op het gebied van deskundigheid en vaardigheden. Op deze manier blijf je continue persoonlijk in ontwikkeling, benut je maximaal jouw talenten en bereik je gemakkelijker het gewenste resultaat voor onze organisatie.

Stage lopen bij D-reizen

Voor stagiairs is binnen D-reizen volop kansen:

  • Ervaring opdoen in een klantgedreven en resultaatgerichte omgeving via alle mogelijke verkoopkanalen (chat, telefoon, e-mail, balie etc.)
  • Werken bij een onafhankelijk reisbedrijf dat daardoor het breedste assortiment in de markt kan voeren
  • Samenwerken in een zelfsturend team waarbij de stagiair(e) namens de Persoonlijke Reisassistent breed ingezet kan worden
  • Begeleiding door enthousiaste collega’s
  • Diverse stages voor HBO-studenten op het hoofdkantoor in Hoofddorp bij afdelingen als E-commerce, Content & Design, Online Marketing, Marketing & Communicatie, ICT en HR


Kortom: volop kansen tijdens de stage maar zeker ook daarna.


Wil jij dolgraag werken bij D-reizen?

Bekijk actuele vacatures en stages