Disney’s Sequoia Lodge ***

Sequoia Logde

Disney’s Sequoia Lodge

Het is net alsof u midden in één van de Amerikaanse Nationale parken verblijft. De originele lodges in Disney's Sequoia Lodge zijn speciaal gebouwd voor echte natuurliefhebbers en worden omringd door bomen, rotspartijen en sommige hebben uitzicht op het meer. Voor kinderen is er een speelzaal met o.a. videospelletjes, speelplaats en een kinderhoek. Regelmatig komen er Disney-figuren op bezoek.

Tarieven en boekingen Disney’s Sequoia Lodge

D-reizen biedt u de mogelijkheid om meerdaagse arrangementen met verblijf in het Disney’s Sequoia Lodge rechtstreeks op de site van Disneyland® Paris te boeken. Heeft u nog specifieke vragen of wensen? Uw Persoonlijke Reisassistent van D-reizen zit voor klaar om u te helpen!
Button -disney -bekijk -prijzenSequoia Lodge Buffet

Ligging Disney’s Sequioa Lodge 

Op ca. 10 minuten loopafstand van Disneyland® Paris of op ca. 5 minuten rijden per pendelbus. Deze vertrekt meerdere malen per uur.

Sequoia Lodge Kamer

Kamers Disney’s Sequioa Lodge

De gezellige en comfortabele kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw of in één van de vijf lodges. De kamers zijn landelijk ingericht met houten meubels en voorzien van een telefoon, tv en airconditioning. De badkamer heeft een bad of douche en toilet. Er zijn kamers met uitzicht over het Lake Disney (op aanvraag beschikbaar).

Sequoia Lodge Open Haard

Bijzonderheden Disney’s Sequioa Lodge

Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen en beschikt over een receptie, lounge, liften in het hoofdgebouw, bar en restaurant. Verder is er een binnen en buitenbad, bubbelbad, stoombad, sauna en fitness. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en/of seizoensgebonden.