Disney’s Santa Fe **

Santa Fe

Disney’s Santa Fe

Wat verkiest u - een siësta of een fiësta? Het maakt niet uit - in dit hotel uit het oude zuidwesten van Amerika bent u helemaal vrij. Het is alsof u over de eindeloze Route 66 rijdt, door het zonovergoten land van de Navajo-indianen. Disney's hotel Sante Fe is een oase van kleur, rust en ontspanning. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats en een speelhal met videospelletjes.

Tarieven en boekingen Disney’s Santa Fe

D-reizen biedt u de mogelijkheid om meerdaagse arrangementen met verblijf in het Disney’s hotel Santa Fe te boeken. Heeft u nog specifieke vragen of wensen? Uw Persoonlijke Reisassistent van D-reizen zit voor u klaar om u hiermee te helpen!Button -disney -bekijk -prijzenSanta Fe Bedden

Ligging Disney’s Santa Fe

Het hotel ligt op ca. 15 minuten loopafstand van de Disney® parken in Disneyland® Paris. Ook kunt u gebruik maken van de gratis shuttle-service van en naar Disneyland® Paris. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Santa Fe Kamer

Kamerinformatie Disney’s Santa Fe

De vrolijk ingerichte kamers in Navajo-thema zijn voorzien van een telefoon, tv, radio, kluisje en plafondventilator. De badkamer heeft een bad of douche en een toilet.

Santa Fe Buffet

Bijzonderheden Disney’s Santa Fe

Het hotel beschikt over een receptie met kluisjes, bar en restaurant. Er is een speelruimte, speeltuin en een speelhal met videospelletjes. Tevens een boetiek en wasserette (tegen betaling). Disney-figuren komen regelmatig op bezoek in dit hotel.