Disney’s Hotel Cheyenne ***

Cheyenne

Disney’s Cheyenne

Yee-ha! De droom van iedere cowboy en cowgirl wordt werkelijkheid. Beleef uw favoriete Hollywood Western in Disney's Hotel Cheyenne. Het hotel ligt midden in een 'Far-West'-stadje, compleet met saloons. Het stadje bestaat o.a. uit houten Western huizen met namen zoals 'Sitting Bull' en 'Billy the Kid'. 's Avonds droomt u weg bij de banjo-muziek in de Red Garter Saloon. Regelmatig komen er Disney-figuren op bezoek

Tarieven en boekingen Disney’s Cheyenne

D-reizen biedt u de mogelijkheid om meerdaagse arrangementen met verblijf in het Disney’s hotel Cheyenne te boeken. Heeft u nog specifieke vragen of wensen? Uw Persoonlijke Reisassistent van D-reizen zit voor u klaar om u hiermee te helpen!Button -disney -bekijk -prijzenCheyenne Receptie

Ligging Disney’s Cheyenne

Dit kleine stadje met kamers ligt op ca. 15 minuten lopen van Disneyland® Paris of op ca. 5 minuten rijden per gratis pendelbus. Deze vertrekt meerdere malen per uur.

Cheyenne Kamer

Kamers Disney’s Cheyenne

De comfortabele kamers in Western-sfeer hebben telefoon, tv, radio, kluisje en plafondventilator. Badkamer met bad of douche en toilet. Riant bed voor volwassenen en een stapelbed waarvan het bovenste bed niet geschikt is voor kinderen onder de zes jaar en beide bedden niet geschikt zijn voor personen zwaarder dan 70 kg.

Cheyenne Store

Bijzonderheden Disney’s Cheyenne

Het hotel beschikt over een receptie, barbecue-restaurant en een saloon met country- en westernmuziek. Tevens is er een mogelijkheid voor ponyrijden. Voor kinderen is er een speelzaal met videospelletjes, kinderhoek en kinderspeelplaats met een fort en wigwams. Verder is er een boetiek, wasserette en een bagagedepot. Enkele faciliteiten zijn tegen betaling en/of seizoensgebonden.