Cruise vanuit Nederland

Wat dacht u van een cruise vanuit Nederland? Steeds meer cruiseschepen vertrekken vanuit Nederland. Het unieke van een cruise vanuit Amsterdam, Rotterdam of IJmuiden is dat u als het ware vanuit uw 'achtertuin' vertrekt. Een lange (vlieg)reis naar de vertrekhaven is niet nodig. Daarnaast eindigt uw cruise in veel gevallen ook in Nederland.

Usp Makkelijk bestemmingen vergelijken op vaargebied, reisduur en reisschema.
Usp Een persoonlijke Reisassistent voor elke klant.
Usp Veel te zien in korte tijd.
Usp Vanuit uw 'achtertuin' op vakantie.
   

Cruises vanuit Nederland

Wij bieden u het complete assortiment van diverse grote rederijen. Maar het aantal bestemmingen wordt ook steeds groter. Vanuit Nederland kunt u een lange en korte cruise maken naar bijvoorbeeld de Noorse Fjorden of de Noordkaap. Wat dacht u van een culturele cruise? Deze cruise gaat naar alle hoogtepunten van bijvoorbeeld de Oostzee. Er vertrekken uiteraard ook last minutes of minicruises vanuit Nederland.

Cruiseschepen Blauwe Zee

Met een cruise naar de Noorse fjorden

De Noorse fjorden zijn een populaire bestemming voor cruisereizen. Vanaf het water kunt u perfect genieten van de woeste, overweldigende natuur. U komt helemaal tot rust op uw comfortabele cruiseschip maar kunt ook actief de prachtige natuur ontdekken in een kajak of op een mountainbike. Maar ook te voet of met de fiets is absoluut een aanrader! Wandel bijvoorbeeld naar de 'Prekestolen', het bekendste rotsplateau van Noorwegen met duizelingwekkend uitzicht. Bekende en adembenemende fjorden zijn het Sognefjord en het Geirangerfjord. Bekijk ons aanbod naar de Noorse fjorden hier.

Tips

  • Wilt u precies weten welke cruises vertrekken vanuit Nederland en wat de verdere mogelijkheden zijn? U kunt altijd terecht bij uw Persoonlijke Reisassistent.

  • Wilt u nu alvast tickets kopen voor de bekende activiteiten op uw reis? Uw Persoonlijke Reisassistent kan kijken welke tickets passen bij uw reis!