Cruises Noord-Europa

De natuur in Noorwegen en IJsland is onbeschrijftelijk mooi: grillige fjorden, bergen waar tot in de zomer sneeuw op ligt, walvissen, zeearenden, oude havensteden ... Noord-Europa is niet voor niets één van onze populairste cruisebestemmingen!

 

En wilt u meer  informatie over onze cruises in Noord-Europa? Neem dan contact op met uw Persoonlijke Reisassistent. Zij beantwoordt graag al uw vragen en regelt desgewenst uw complete cruise. Zo kunt u zich onbezorgd verheugen op het aan boord gaan van het gigantische cruiseschip.

Cruiseschip Noorwegen Fjord

 

Cruisevakanties in Noord Europa

In Noord Europa geniet u van prachtige natuur en interessante steden. Scandinavië biedt een enorme afwisseling aan gezellige steden, de adembenemende fjorden én unieke bestemmingen als de Noordkaap of het ijzige landschap van Spitsbergen! De steden aan de Oostzee bieden veel culturele bezienswaardigheden. Eén van de vele hoogtepunten is natuurlijk St. Petersburg met het Hermitage museum en de vele paleizen. Ontdek de mooie bestemmingen en geniet van natuur, kunst, cultuur, heerlijk eten en drinken en geschiedenis.

 

Comfort aan boord

Maar aan boord blijven is ook geen straf! Met diverse restaurants, bars, winkels, zwembaden, jacuzzi’s, theater, animatie, wellness, sport, bioscoop en vele andere faciliteiten kunt u zich gemakkelijk de hele dag vermaken. Een cruise is dus ideaal voor iedereen die op een comfortabele manier in een korte tijd veel van Noord Europa wil zien. Kom lekker tot rust terwijl het schip u langs prachtige landschappen vaart.

 

 

Een voordelige combinatie van ontdekken en ontspannen

  • Als u een cruise maakt, bezoekt u vaak meerdere landen in één vakantie, dit bespaart een hoop geld en reistijd.
  • Veel cruises naar Noord Europa zijn o.b.v. volpension: u bent ter plekke dus weinig tot geen extra geld kwijt aan maaltijden!
  • Een groot aantal cruises naar Noord Europa vertrekt comfortabel vanuit Nederland
  • Dankzij de vele faciliteiten aan het boord is uw cruise één groot feest! En u kunt vaak nog kiezen in welk restaurant u wilt eten ook. Laat u bedienen door het personeel en voel u de koning te rijk!