Minicruise

Zin om er even tussenuit te gaan voor een korte periode? Een minicruise geeft u de mogelijkheid om een korte maar leuke vakantie te hebben. Bovendien is een minicruise vaak een goedkope cruise! Combineer bijvoorbeeld een minicruise op de Middellandse zee met een bezoek aan het eiland Corfu! D-reizen heeft een uitgebreid assortiment minicruises over de hele wereld. 

Usp Prachtige natuurlandschappen.
Usp Persoonlijke Reisassistent staat altijd voor u klaar.
Usp In korte tijd veel plekken bezichtigen.
Usp

Makkelijk bestemmingen filteren op o.a. vaargebied, thema, reisduur en prijs.

   

Genoeg te doen aan boord

Aan boord kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals gezellige bars & lounges, restaurants waar luxe diners en verse buffetten geserveerd worden, live entertainment, kinderspeelruimtes, verschillende shops, een bioscoop of casino.  De schepen hebben allemaal verschillende voorzieningen. Uw Persoonlijke Reisassistent vertelt u graag meer over alle faciliteiten op de schepen.
Cruiseschip Ballustrade

De Middellandse Zee

Altijd al eens de Middellandse Zee willen ontdekken? Vaar met een luxe cruiseschip naar de mooiste landen, aan de Middellandse Zee. Een cruise op de Middellandse Zee biedt u zeker de mooiste uitzichten! Kies bijvoorbeeld voor een mincruise die vertrekt vanuit Spanje en vervolgens langs Italië en Mallorca vaart. Vergeet vooral niet om in Mallorca de schitterende kathedraal ‘La Seu’ uit de 13e eeuw te bezoeken.  Na een dagje op het vasteland keert u in de avond weer terug om vervolgens te vertrekken naar een nieuwe stad met andere bezienswaardigheden om te ontdekken! Een minicruise van D-reizen staat garant voor een onvergetelijke vakantie.

Dagje Barcelona

Barcelona is een van de steden die u zonder twijfel moet bezoeken. Er is in deze cultuurrijke stad zoveel te beleven dat u zich beslist niet zult vervelen. Bedenk van tevoren goed wat u allemaal wilt bezoeken! Gaat u voor een dagje strand, stadswandeling, rondleiding in het stadion Camp Nou of toch liever een dagje winkelen? In Barcelona kan het allemaal. Na een drukke dag kunt u ontspannen in uw gezellige hut op het luxe cruiseschip.

Kortom: wilt u een korte cruise boeken? U slaagt bij D-reizen!