Cruise Griekse eilanden

De Griekse eilanden zijn misschien wel de belangrijkste reden waarom Griekenland zo populair is. Het zijn allemaal kleine ‘wereldjes’ met een eigen cultuur, geschiedenis, sfeer en natuur. Vaar van het ene eiland naar het andere eiland en ontdek alle mooie plaatsen aan de Middellandse Zee. Bij D-reizen zijn er verschillende cruises te boeken naar de Griekse eilanden. Reis bijvoorbeeld per luxe cruiseschip van Venetië naar Corfu en Mykonos  en sluit de reis af op het mooie eiland Santorini.

Usp Makkelijk bestemmingen vergelijken op vaargebied, reisduur en reisschema.
Usp Een persoonlijke Reisassistent voor elke klant.
Usp Veel te zien in korte tijd.
Usp Mooie stranden.
   

Cruise Griekse eilanden

Wat is de belangrijkste reden om te cruisen in Griekenland? Veel cruises naar de Griekse eilanden zijn op basis van volpension. Dat betekent dat u aan boord geen tot weinig extra geld kwijt bent. Reizen per cruiseschip is ideaal. Geen urenlange autoritten of vermoeiende vluchten meer. U checkt in, gaat aan boord en meer hoeft u niet te doen. Ook de kinderen kunnen gebruik maken van alle faciliteiten aan boord. Vaak is er een speciale ruimte waar tieners muziek kunnen luisteren en films kunnen kijken. Voor de kleinere kinderen is er vaak een animatieteam aanwezig.

Cruiseschip Griekenland

De Griekse eilanden

Alle Griekse eilanden hebben hun eigen, unieke charme. Het grootste eiland van Griekenland is Kreta, hierna volgen Evia en Lesbos. Van de 6000 Griekse eilanden zijn er ongeveer 227 bewoond. De officiële taal op de Griekse eilanden is Grieks, maar met Engels kunt u in grote steden en op toeristische bestemmingen over het algemeen uitstekend terecht.

Activiteiten op het schip

Geniet van een prachtig uitzicht, maak kennis met nieuwe mensen en ontdek nieuwe culturen. Aan boord zijn er uiteenlopende faciliteiten voor elke type vakantieganger.  Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad, breng een bezoek aan het theater of geniet van een massage in het wellnesscentrum. Van 's ochtends vroeg tot in de late avonduren is er voldoende te doen aan boord. Uw Persoonlijke Reisassistent vertelt u graag meer over alle voorzieningen op de cruiseschepen.