Cruise in de Caribbean

Palmenstranden, azuurblauwe zee, kleurrijke bootjes … deze woorden komen naar boven als u het woord Caribbean hoort! Maak een geweldige cruise in de Caribbean en ontdek de schitterende natuur in dit gebied. Vul al uw wensen in en vindt ons uitgebreide aanbod van cruises in de Caribbean. Of u nou graag romantisch met z’n tweetjes wilt of met het hele gezin, het is allemaal mogelijk bij D-reizen. Wilt u genieten van de luxe van een vakantie waar u alles uit handen kunt geven? Neem dan contact op met uw Persoonlijke Reisassistent.

Cruiseschip Palmboom

Zon, zee en warmte

Het populaire Caribisch gebied is zeer geliefde bestemming voor een cruise vakantie. Geniet van de altijd aangename temperaturen en ontdek bijvoorbeeld de prachtige Mayacultuur in Mexico of de mooie uitgestrekte regenwouden van Costa Rica.  

 

Veel bestemmingen in één reis

Omdat het Caribisch gebied veel diversiteit heeft in de natuur en cultuur, is het een geweldige ervaring om deze indrukwekkende bestemmingen te bezoeken. Wij bieden verschillende routes door de Caribbean. Zo staat u in de ochtend met uw voeten in het zand op Bonaire, en in de middag geniet u van de gezelligheid in een authentiek dorpje op Curaçao.
 

Cruiseschip Voetjesomhoog
Cruiseschip Dek Avond

Vertier aan boord

Ook aan boord van het schip kunt u zich uitstekend vermaken. Zo zijn er grote shows, diverse restaurants en bars, wellness, zwembaden, winkeltjes en nog veel meer faciliteiten aan boord. Veel cruisevakanties zijn o.b.v. volpension: u bent ter plekke dus weinig tot geen extra geld kwijt aan maaltijden! Laat u bedienen door het personeel en voel u de koning te rijk!