Cruise Alaska

Ontdek het ruige Alaska vanaf een cruiseschip! Uw Persoonlijke Reisassistent helpt u graag bij het uitzoeken van uw favoriete vaarroute. Een Alaska cruise is geweldig als u van prachtige natuur met veel wildlife houdt. Indrukwekkende gletsjers, grizzly beren, orka’s, zalm en zeeotters en bekende natuurparken als Denali National Park en Glacier Bay National Park. Wilt u uw Alaska cruisevakantie combineren met een verblijf aan land? Vraag dan uw Persoonlijke Reisassistent naar de mogelijkheden.

Cruiseschip Dek Avond

Cruisevakanties in Alaska

In Alaska geniet u van prachtige natuur met indrukwekkende gletsjers en schitterende fjorden met spetterende watervallen. Veel van de plaatsen die u tijdens uw Alaska cruise aan doet zijn alleen via het water of de lucht te bereiken en liggen midden in prachtige natuurgebieden. In plaatsen als Ketchikan en Skagway vindt u sporen terug van de Indianen en goudzoekers. De prachtige natuurgebieden van Alaska zijn erg afgelegen en daardoor nog onaangetast. U kunt uw cruise uitstekend combineren met een bezoek aan deze natuurparken door een landtour bij te boeken. Zo haalt u nog meer uit uw vakantie.

Ontdek de magie van Alaska en geniet van unieke natuur, gletsjers, fjorden, charmante plaatsen en de vriendelijke bevolking.

 

Comfort aan boord

Maar aan boord blijven is ook geen straf! Met diverse restaurants, bars, winkels, zwembaden, jacuzzi’s, theater, animatie, wellness, sport, bioscoop en vele andere faciliteiten kunt u zich gemakkelijk de hele dag vermaken. Een cruise is dus ideaal voor iedereen die op een comfortabele manier in een korte tijd veel van Alaska wil zien. Kom lekker tot rust terwijl het schip u langs indrukwekkende gletsjers vaart.

 

Een voordelige combinatie van ontdekken en ontspannen

  • Als u een cruise maakt, bezoekt u meerdere plaatsen in één vakantie, dit bespaart een hoop geld en reistijd.
  • Veel cruises naar Alaska zijn o.b.v. volpension: u bent ter plekke dus weinig tot geen extra geld kwijt aan maaltijden!
  • Dankzij de vele faciliteiten aan het boord is uw cruise één groot feest! En u kunt vaak nog kiezen in welk restaurant u wilt eten ook. Laat u bedienen door het personeel en voel u de koning te rijk!