Cruises met afvaart vanuit Nederland

Zou het niet heerlijk zijn om uw cruise al in Nederland te starten? Wij hebben diverse cruises met afvaart vanuit Nederland. Zo begint u uw vakantie zonder een lange reis vooraf  en kunt u meteen genieten van uw vakantie. Geniet van het comfort aan boord. Restaurants, bars, winkeltjes, bioscoop, wellness, zwembad, alles is mogelijk bij D-reizen! Er zijn verschillende routes richting het noorden en richting het zuiden te boeken. Vul uw wensen in en ontdek ons uitgebreide aanbod van cruises met afvaart vanuit Nederland. 

 

Cruiseschip Ballustrade

Prachtige noorden van Europa

Een populaire cruisebestemming is Noord-Europa. Als u van natuur houdt, is dit zeker een aanrader. De fjordenwereld van met name Noorwegen is een geweldig gebied met honderden eilanden, diepe inhammen en dalen, hoge bergen en machtige gletsjers. Bezoek een pittoresk Noors dorpje, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Het fenomeen van de middernachtzon, het fjordenlandschap met haar gouden gloed overspoelend, doet bijna onwerkelijk aan. Zeker de moeite waard om deze omgeving te bezoeken!

 

Pasta's, zon en zee

Geniet van het Middellandse Zeeklimaat en ontdek de prachtige kustgebieden van de Europese landen rondom de Middellandse Zee. Met een afvaart vanuit Nederland bent u al binnen een dag  aangekomen aan de zonnige westkust van Frankrijk.  In het Middellandse Zeegebied geniet u van zon en zee en maakt u kennis met verschillende culturen. Lekker een dagje shoppen in Barcelona en twee dagen later zonnebaden op één van de witte stranden van Griekenland!
 

Cruiseschip Noorwegen