Cruise aanbiedingen

Wilt u een super-de-luxe cruise voor een mooie prijs? D-reizen heeft voor u de voordeligste cruise aanbiedingen op een rijtje gezet. Van cruises naar de Noordkaap tot de Caribbean. D-reizen heeft het allemaal! Wilt u meer informatie over de cruises en over de aanbiedingen? Neem dan contact op met uw Persoonlijke Reisassistent. Zij beantwoordt graag al uw vragen en regelt desgewenst uw cruisevakantie. Kunt u onbezorgd op uw reis voor een leuke prijs! 

Usp Eenvoudig bestemmingen vergelijken op vaargebied, reisduur en reisschema.
Usp Een persoonlijke Reisassistent voor elke klant.
Usp Altijd de beste deal.
Usp In korte tijd veel plekken bezichtigen.
   

Activiteiten op een cruise

Een cruise is een luxe manier om te reizen. Zowel aan land als aan boord worden tal van entertainment georganiseerd. Op een cruiseschip kunt u vaak verschillende manieren van sport beoefenen. Maar ook ontspannen tijdens een filmpje in de bioscoop of gokken in het casino. Een cruise biedt veel afwisseling: de ene dag rondstruinen in een stad, de andere dag luieren op een parelwit strand. Per bestemming kan het aanbod verschillen.

Cruiseschip Palmboom

Waarom een cruise?

Met een cruiseschip op vakantie heeft verschillende voordelen. Alles zit bij de prijs inbegrepen. U hoeft maar één keer uw koffer in en uit te pakken en komt toch op allerlei plaatsen. Met een cruise zie je niet alleen prachtige plekken maar de reis is ook een hele beleving. Wat is dan het verschil met deze cruise aanbiedingen? Bij D-reizen vindt u het hele jaar door de beste cruise aanbiedingen. Wij vergelijken het aanbod van meer dan 15 rederijen. Zo heeft u altijd de beste deal.

Tips

  • Overleg met uw Persoonlijke Reisassistent voor de perfecte reis die aansluit op uw budget en wensen.
  • Wilt u graag een cruise met een bepaald thema? Neem dan een kijkje bij de themapagina. Bekijk bijvoorbeeld onze culinaire cruises, cruises met kinderen en luxe cruises of informeer bij uw Persoonlijke Reisassistent!