Camper huren in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een prachtig land om in rond te reizen! Er is weinig verkeer, de wegen zijn goed onderhouden en de vele prachtige nationale parken en het fabelachtige landschap maken elke kilometer die u aflegt mooier. Ga eilandhoppen en verken zowel het Zuider- als het Noordereiland. U ontdekt dan meteen waarom zoveel reizigers verliefd zijn geworden op dit land.

Camperr huren Nieuw-Zeeland

Rondreizen per camper door Nieuw-Zeeland

Haal uw camper op in Auckland op het Noordereiland of begin uw rondreis vanuit Queenstown, Christchurch of Dunedin op het Zuidereiland. Houd er bij uw planning overigens wel rekening mee dat het tijdens onze zomer in Nieuw-Zeeland winter is en andersom! 

Camperverhuur in Nieuw-Zeeland

Camperverhuurder Britz biedt in Nieuw-Zeeland campers in alle soorten en maten aan. Reist u met 2 personen dan zijn de kleine, hippe 2-persoonsbusjes van Jucy Campers of Hippie Campers een goede keuze. Voor gezinnen met kinderen bieden Britz, Star RV en Apollo diverse mogelijkheden. Met welke camper u ook reist, één ding is zeker: een camperrondreis door Nieuw-Zeeland is een onvergetelijke ervaring!

  • Campers in allerlei soorten en maten.
  • Meerdere maatschappijen vergelijken.
  • Hulp en advies van uw eigen Reisassistent.

Camper in Nieuw-Zeeland boeken?

Binnenkort kunt u onze campers online boeken. Tot die tijd helpen wij u graag via webchat, telefoon, e-mail en in onze winkels.