Camper huren in Europa

Ons eigen Europese continent biedt uitstekende mogelijkheden voor een camperrondreis. Voordat u zich aan een groot camperavontuur op een verre bestemming waagt, is Europa bijvoorbeeld prima geschikt voor een ‘proefrondje’.

Camperhuur Australië

Noord-Europa met de camper

Weleens gedacht aan een campervakantie in het prachtige Scandinavië? In sommige gebieden geldt het zogenaamde Allemansretten, wat inhoudt dat het onder bepaalde voorwaarden is toegestaan om wild te kamperen. Een prima eerste keuze voor een Europese campervakantie is Noorwegen. Goed onderhouden wegen met schitterende uitzichten, prachtige natuur en vriendelijke mensen. Verhuurder Touring biedt in Noord Europa campers in alles soorten en maten aan.

Per camper door Zuid-Europa

Ook het zonnige zuiden leent zich prima voor een heerlijke camperrondreis. Wat dacht u van landen als Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië of Griekenland? Een rondreis door meerdere landen is ook mogelijk. Een voorwaarde is dan wel dat u de camper ophaalt en ook weer inlevert in hetzelfde land. Een bijkomend voordeel van een campervakantie in Europa is dat diverse luchtvaartmaatschappijen goedkope vluchten aanbieden naar een groot aantal Europese bestemmingen. 

  • Campers in allerlei soorten en maten.
  • Meerdere maatschappijen vergelijken.
  • Hulp en advies van uw eigen Reisassistent.

Camper in Europa boeken?

Binnenkort kunt u onze campers online boeken. Tot die tijd helpen wij u graag via webchat, telefoon, e-mail en in onze winkels.