Camper huren in Canada

Canada is bijna net zo groot als heel Europa, toch wonen er slechts 7 miljoen inwoners meer dan in Nederland en België samen. Aan bruisende steden, natuurschoon en gevarieerde landschappen is dan ook geen gebrek in dit oneindig mooie land dat een geweldige bestemming voor een camperreis is.

Camperhuur Australië

Per camper door Canada reizen

Verken het westen van Canada met een rondreis vanuit Vancouver. Bewonder de Rocky Mountains in Jasper en Banff National Park, de twee bekendste van de vijf nationale parken die de provincie Alberta rijk is. De schitterende Icefields Park Way verbindt beide parken en is een feest om te rijden. Of kies voor het oosten en combineer de Frans getinte steden Ottawa, Montréal en Toronto met een bezoek aan de legendarische Niagara watervallen. 

Camperverhuur in Canada

In Canada werkt onze partner WorldWide Campers samen met gerenommeerde verhuurders als Cruise Canada, Fraserway en Canadream. Via deze camperverhuurders kunt u in vrijwel alle grote Canadese plaatsen uw camper ophalen als weer afgeven. Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om uw rondreis per camper door Canada te combineren met Amerika? Voorwaarde is wel dat u de camper in hetzelfde land inlevert als waar u hem opgehaald heeft. Een ideale mogelijkheid om het beste van twee landen te kunnen combineren in één reis! 


  • Campers in allerlei soorten en maten.
  • Meerdere maatschappijen vergelijken.
  • Hulp en advies van uw eigen Reisassistent.

Camper in Canada boeken?

Binnenkort kunt u onze campers online boeken. Tot die tijd helpen wij u graag via webchat, telefoon, e-mail en in onze winkels.