Camper huren in Australië

Australië lijkt bijna gemaakt voor een campervakantie. Om wat van dit prachtige land te kunnen zien, zult u flinke afstanden moeten afleggen en daarvoor is een camper ideaal. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Amerika mag u in Australië meteen na aankomst uw camper ophalen. Gezien de lange vlucht en het feit dat het verkeer in Australië links rijdt, is het wel aan te raden eerst lekker een hotel op te zoeken zodat u daarna uitgerust met de camper op pad kunt.

Camperhuur Australië

Rondreizen door Australië per camper

De meeste verhuurders zijn op zondag gesloten. Wanneer u dus op een zaterdag aankomt, kunt u pas op maandag terecht. In dat geval kunnen wij natuurlijk een heerlijk hotel in het centrum van de stad voor u regelen, zodat u meteen de stad kunt verkennen. U kunt een bezoek aan de geweldige stad Sydney daarnaast bijvoorbeeld combineren met een campervakantie aan de Gold Coast van Australië. Of verken de Outback en bezoek in het hart van Australië het beroemde Uluru of Ayer’s Rock!

Camperverhuur Australië

Camperverhuurders Britz en Apollo bieden in Australië campers in alle soorten en maten aan, zoals bijvoorbeeld de avontuurlijke 4x4 Bush Camper. Maar ook backpacken met een busje van Hippie Camper of Mighty is mogelijk. Liever wat meer luxe? Dan kunnen we u de campers van Maui en Star RV van harte aanraden. 

  • Campers in allerlei soorten en maten.
  • Meerdere maatschappijen vergelijken.
  • Hulp en advies van uw eigen Reisassistent.

Camper in Australië boeken?

Binnenkort kunt u onze campers online boeken. Tot die tijd helpen wij u graag via webchat, telefoon, e-mail en in onze winkels.