Camper huren in Amerika

Denkt u aan een campervakantie, dan denkt u aan Amerika! Waar in andere landen de afmetingen van een doorsnee camper al snel onhandig groot kunnen zijn, is dit land geheel ingesteld op groot, groter, grootst! Op praktisch alle campings vindt u speciaal voor campers ingerichte plekken. Ook op de parkeerplaatsen in de prachtige nationale parken en bij bijvoorbeeld shopping malls wordt er rekening gehouden met de komst van deze rijdende huizen. 

Camperhuur Australië

Camperverhuur in Amerika

Houd er rekening mee dat u na aankomst in Amerika niet meteen de camper op kunt halen. Veel verhuurders verplichten u om eerst te overnachten zodat u uitgerust met de camper op weg kunt. Uiteraard kunnen wij dan een prima hotel voor u regelen waar u heerlijk van uw lange vliegreis kunt bijkomen. Onze partner WorldWide Campers werkt samen met diverse gerenommeerde camperverhuurders in Amerika, zoals Cruise America, Apollo USA, Britz, El Monte, Moturis en Roadbear.

Rondreizen door Amerika per camper

In Amerika is het ook mogelijk om een zogenaamde backpack camper te huren van Jucy of Escape. Hiermee kunt u tijdens uw rondreis in de prachtige nationale parken middenin de natuur kamperen en in de grote steden, zoals bijvoorbeeld Las Vegas of Los Angeles, ter afwisseling voor een hotel kiezen. Breng een bezoek aan de Grand Canyon, rijd (een gedeelte van) de historische Route 66, bewonder de Grote Oceaan vanaf Highway 1, geniet van de herfstkleuren in New England of combineer een bezoek aan de vele pretparken in Orlando met een uitstapje naar de Florida Keys. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos in de Verenigde Staten van Amerika! 

Camper in Amerika boeken?

Binnenkort kunt u onze campers online boeken. Tot die tijd helpen wij u graag via webchat, telefoon, e-mail en in onze winkels.

  • Campers in allerlei soorten en maten.
  • Meerdere maatschappijen vergelijken.
  • Hulp en advies van uw eigen Reisassistent.