Een camper huren? D-reizen helpt u!

Wilt u een off-road safari in Afrika maken, de Outback van Australië verkennen of de fjorden in Noorwegen bewonderen? Reizen met een camper is dan een uitstekende keuze! Wij vergelijken meerdere lokale aanbieders voor u die campers in alle soorten en maten aanbieden.

Hoewel de meeste campers een stuk groter zijn dan de gemiddelde personenauto, is het met een geldig Nederlands rijbewijs B toegestaan om een camper te besturen (tot maximaal 3,5 ton).

Tip: maak de eerste dag niet veel kilometers. Zo kunt u rustig wennen aan het rijden met de camper kunt wennen. Bovendien wilt u onderweg toch ook alle tijd hebben om te kunnen stoppen wanneer u dat wilt? Ons advies: houd een gemiddelde van 250 km (150 mijl) per dag aan. En wissel dagen waarop u een grotere afstand rijdt af met rustdagen.

  • Samenwerking met de Nederlandse camperspecialist WorldWide Campers.
  • Vergelijk de campers van meerdere aanbieders. Meer dan een rijbewijs B heeft u niet nodig!
  • VS, Canada, Nieuw-Zeeland, Afrika, Noorwegen en meer.
  • Ervaar de luxe van een eigen Reisassistent bij D-reizen.

Een Persoonlijke Reisassistent voor al uw vragen

Om u de beste tarieven en de meeste keuze te bieden, werken wij samen met camperhuurspecialist WorldWide Campers. Via dit Nederlandse bedrijf kunt u op de mooiste bestemmingen ter wereld de diverse lokale aanbieders met elkaar vergelijken.

Kunt u wel wat hulp gebruiken met zoeken en boeken? Ervaar de luxe van een eigen Reisassistent: een vast contactpersoon die u graag helpt met het huren van een camper.

Een Persoonlijke Reisassistent voor iedereen!

Contact opnemen

Contact