Busreizen van Oad

Voordelig, comfortabel en ontspannen op vakantie; een busreis heeft veel voordelen! Samen met onze partner Oad bieden wij je een ruim assortiment bus(rond)reizen en vlieg-busreizen door heel Europa aan.Van een stedentrip naar Praag of Berlijn, een rondreis door Andalusië en Schotland en bijzondere dagjes uit tot een bezoek aan de magische wereld van Disneyland® Paris.

 

Usp

Hoge kwaliteit, alles perfect geregeld.

Usp

Eigen chauffeurs met veel kennis over de bestemmingen.

Usp

Veel reizen met gegarandeerd vertrek.

Usp

Wifi aan boord op alle busrondreizen, reizen per Excellent bus, wandelreizen, fietsvakanties en Oad Kidsbus.

Usp

Excellent bus; op en top comfort & reizen in kleiner reisgezelschap.

Busreizen bij D-reizen

Wij verkopen busvakanties naar diverse bestemmingen in meer dan 15 landen. Zowel voor stedentrips met de bus, rondreizen langs verschillende hoogtepunten en combinaties van een vlucht + busrondreis zit u goed bij ons.

 

Stedentrips met de bus

Een paar dagen naar Berlijn, Londen, Parijs of Praag? Een busreis is vrijiwel altijd voordeliger dan een reis met het vliegtuig, trein of eigen auto. Bovendien heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse excursies met een Nederlandstalige reisleider. Zo ziet u op een ontspannen manier nog meer van uw bestemming.

 

Busreizen naar natuurgebieden

Wat dacht u van wandelen in het Sauerland, wijn proeven in de Eifel, of de mooiste kastelen van Luxemburg bezoeken? Met een comfortabele touringcar rijdt u naar een gezellig hotel waar u een paar dagen verblijft. Elke dag kunt u mee op excursie met uw reisleider, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan. 

 

Busrondreizen

Ook voor busrondreizen van een week of langer zit u goed bij ons. Ontdek de schitterende kustlijn van Kroatië, de cultuursteden in Polen of Hongarije en de geweldige natuur in de Dordogne en de Provence. In combinatie met een vlucht nemen we u graag mee naar bijvoorbeeld Zuid-Spanje, Portugal, Griekenland of Sicilië.