Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Alle vakanties in deze ‘speciaalzaak’ bieden wij u aan in samenwerking met onze partner Buro Scanbrit. Al meer dan 40 jaar is dit dé expert voor reizen naar Noordwest-Europa.Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen over onze vakanties naar Scandinavië, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland? Neem dan contact op met uw Persoonlijke Reisadviseur!Uw Reisadviseur kan het volledige assortiment van Buro Scanbrit voor u boeken. Het is helaas nog niet mogelijk om zelf een online boeking te maken.


Toelichting op de getoonde reizen en prijzen

Op onze site tonen wij u slechts een greep uit het assortiment van Buro Scanbrit. Alle prijzen zijn vanafprijzen per persoon, o.b.v. 2 personen (Rondreis Brody naar Schotland, Rondreis Signy naar IJsland) of 4 personen (Rondreis Frida naar Noorwegen, Rondreis Arvid naar Zweden en Rondreis Pippa naar Engeland).

Alle prijzen zijn exclusief reserveringskosten à 39,- per boeking en de verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds à 2,50 per boeking. Uw Persoonlijke Reisadviseur maakt graag een offerte op maat voor u met de beste actuele prijzen.


Wilt u graag persoonlijk reisadvies?

Maak gebruik van onze nieuwe tool: vul uw wensen in en ontvang persoonlijk reisadvies op maat.Ik wil reisadvies op maat

D Reizen Buro Scanbrit