Een auto huren in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika ligt op het Zuidelijk Halfrond en grenst aan Namibië, Botswana, Zimbabwe, Mozambique en Swaziland en omsluit Lesotho in zijn geheel. Zuid-Afrika heeft een warm gematigd klimaat met weinig neerslag en veel zon.

 

De wildparken, wijngebieden en prachtige natuur van Zuid-Afrika maken het tot één van de populairste verre bestemmingen. Wij raden u van harte aan om een auto te huren in Zuid-Afrika, om zo veel mogelijk van de dorre vlaktes, groene bergen, bloemenpracht, blauwe oceanen en mooie steden te zien.

Z Afrika Natuur Safari

De big five en meer

Zuid-Afrika is hét land op de beroemde big five te spotten: de leeuw, de olifant, de buffel, het luipaard en de neushoorn. Het bekendste park is het Krugerpark in de buurt van Johannesburg.

 

Ook het Hluhluwe en het St. Lucia Park zijn prachtig en vol met wildlife. Fantastisch om door heen te rijden met uw eigen huurauto.

 

Maar er is meer. Ontdek de roerige geschiedenis van dit land en bezoek Robben Eiland (waar Nelson Mandela 27 jaar gevangen zat) en het apartheidmuseum in Kaapstad. 

 

Z Afrika Natuur Baobob
Z Afrika Natuur Giraf

Waarom een auto huren in Zuid-Afrika?

  • Ga wildlife spotten in een van de vele wildparken
  • Bezoek Hermanus en zie de walvissen vanaf de wal
  • Bezoek het Waterfront in Kaapstad voor een goed restaurant met dito wijn
  • Beleef route 62: de wijnroute van Kaapstad naar Port Elizabeth
  • Bezoek de wijk Soweto en maak kennis met de lokale bevolking

 


Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren in Zuid-Afrika heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.