Een auto huren in Verenigde Staten

Ontdek San Francisco, ga op stap in Los Angeles, verover New York, waag een gokje in Las Vegas of geniet van de zon in Florida.

 

De Verenigde Staten van Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Of u nu graag steden bezoekt, de ongerepte natuur intrekt of liefhebber bent van Soul, Rock of de Blues, in de USA heeft u het voor het uitzoeken.

 

De grote afstanden en de rustige wegen door de ruige natuur maken het huren van een auto in de Verenigde Staten tot een feest, zeker met onze bijzonder aantrekkelijke tarieven!

auto huren Verenigde Staten

Van oost naar west

De stad New York met iconen als het  Vrijheidsbeeld, het Empire state building, Broadway en Central Park is een beleving op zich. New York  is ook een prima startpunt voor een ontdekkingsreis door de oostelijke staten van de VS.

 

Het zuiden van de Verenigde Staten is vooral bekend vanwege beroemde muzieksteden als New Orleans, Memphis en Nashville, met blues, dixieland, soul, country & western en rock 'n roll.

 

Las Vegas staat vooral bekend vanwege de vele casino’s. Als u vanuit de woestijn aan komt rijden, ziet u de neonverlichting al van verre lonken! Trouwen is een ander bekend fenomeen in Las Vegas. In een van de vele trouwkappelletjes kunt u het ja-woord uitspreken onder de goedkeurende blik van Elvis.  

vliegtickets-newyork-timessquare
Vs Rushmore 4Presidenten

Waarom een auto huren in de Verenigde Staten?

  • Waag een gokje in Las Vegas
  • Leef je uit in de uitgaanswijk Art Deco in Miami met de talrijke gezellige terrasjes, bars en restaurants
  • Discover ‘the West’ en onderga een echte Westernervaring in de Rocky Mountains
  • Doorkruis de vele natuurparken als Yellow Stone park, Grand Canyon en Bryce Canyon
  • Maak een onvergetelijke roadtrip over Route 66

 

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto huurt in de Verenigde Staten heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.