Een auto huren in Toscane (Pisa)

Toscane is een regio in centraal Italië, die in het westen aan de Tyrreense Zee grenst. De regio profiteert van de zachte lucht die vanaf de Tyrreense Zee binnenkomt en van de bescherming van de Apennijnen.

 

Toscane wordt gezien als een van de mooiste en meest romantische gebieden van Europa. Dit komt ook doordat het een aantal prachtige steden bevat: Florence, Pisa, Lucca en Siena zijn een bezoek meer dan waard. En niet alleen voor de cultuur, in bijvoorbeeld Florence of Pisa is het erg fijn shoppen!
Italie Toscane Natuur Weg

Stedentrip of agriturismo

Florence staat hoog op de lijst van meest bezochte culturele steden. Monumenten en gebouwen als het Palazzo Pitti, Palazzo Vecchio, Dom van Florence, Santa Croce, Michelangelo’s David, Santa Maria Novella maken van Florence een prachtige bestemming. Vergeet ook niet om één van de aantal openlucht markten te bezoeken.

 

Tegenwoordig worden veel boerenbedrijven geschikt gemaakt voor agricultuur en toerisme. Agriturismo staat synoniem voor een vakantie in openlucht, midden in de natuur, op authentieke landgoederen of boerderijen. En waar u geniet van lokale producten.

 

 

Italie Toscane Baai
Italie Toscane Pisa Toren

Waarom een auto huren in Toscane?

  • Bezoek het openluchtmuseum Florence
  • Beklim de scheve toren van Pisa
  • Vaar naar één van de eilanden voor de kust (bijvoorbeeld Elba)
  • Zoek verkoeling bij de Grotta de Vento
  • Rijd naar de provincie Pistoia met maar liefst negen kuuroorden

 

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren in Toscane heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.