Een auto huren in Spanje

Of u nu houdt van strand en zee, cultuur of natuur, de Spaanse zon zorgt ervoor dat een verblijf altijd een feestje is. Tel daar bij de heerlijke streekgerechten op, de tapas en de fantastische wijn en de bijzonder aantrekkelijke tarieven voor autohuur in Spanje en u moet wel tot de conclusie komen dat Spanje een prachtige mix voor elke reiziger is. Wie een auto huurt in Spanje, ziet zo veel meer van dit heerlijke vakantieland!

Spanje Strand Parasol

Waarom een auto huren in Spanje?

Een ontdekkingstocht door het Klassieke Athene is een must. Ook als uw vliegtickets naar Athene het begin zijn van een rondreis door Griekenland of een vakantie op één van de eilanden! Athene was tussen de 5e eeuw voor en de eerste eeuw na Christus één van de belangrijkste steden ter wereld. In en rond de stad zijn nog diverse overblijfselen uit deze glorietijd te vinden.

  • Bezoek het Prado Museum in Madrid.
  • Waan je een voetbalprof in voetbalstadion Santiago de Barnabeu (Real Madrid) of het Camp Nou (Barcelona).
  • Geeft u over aan een van de vele tapasrestaurants in Malaga.
  • Geniet van zon en zee aan een van de costa’s en ervaar het ultieme vakantiegevoel als u met uw huurauto over de kronkelwegen langs de kust rijdt.
  • Ga rotsklimmen, kanoën, raften of mountainbiken in de Spaanse Pyreneeën.
Spanje Berg Kerk

Spanje Straat Planten

Zang en dans

De stampende voeten en de vurige passie zijn slechts het topje van de flamencodans. Het flamencodansen heeft een lange geschiedenis. Het flamencodansen en de flamenco muziek komen uit het zuiden van Spanje en bevatten invloeden uit de Griekse, Romeinse, Indiaase, Moorse en joodse culturen. Tegenwoordig is de flamenco Spanjes belangrijkste culturele exportproduct. Zelf zien? Elke twee jaar wordt in Sevilla een maand lang een groot flamencofestival gehouden. De Bienal de Flamenco is het belangrijkste festival ter wereld op het gebied van flamenco.Spanje

Ontdek de veelzijdigheid op deze schitterende zonzekere bestemming. Ideaal voor de smalle straatjes van Barcelona: de Citroën C1. Of cruise langs de Spaanse stranden met een Audi A4 cabrio.

Niet te missen:

  • Toeren langs de mooie kustplaatsen zoals Torrevieja, Benidorm en Denia.
  • El Torcal de Antequera, in Andalusië, een natuurreservaat met uitzonderlijke geologische rotsformaties.

 

Vliegtickets Spanje

D-reizen heeft vliegtickets naar Spanje met laagste prijsgarantie!