Een auto huren op Rhodos

Rhodos is het op drie na grootste eiland van Griekenland en het meest oostelijk gelegen van de eilanden die tot Griekenland behoren, op slechts een paar kilometer ten zuiden gelegen van Turkije. Vanaf Amsterdam Schiphol is Rhodos een kleine 4 uur vliegen.

 

Rhodos is een eiland met bergen en vlaktes vol met olijfbomen, heel veel stranden, een prachtige cultuur en een heerlijk klimaat. Het eiland biedt vele mogelijkheden: winkelen, zonnen, stappen, lekker eten, fietsen, wandelen, surfen, duiken en noem zo maar op. Met een huurauto heeft u de mogelijkheid om de vele baaitjes en stranden aan de oostkust van Rhodos te bezoeken. 

Rhodos

Cultuur en recreatie

Niet te missen is Rhodos Stad, met de zeer sfeervolle en authentieke middeleeuwse binnenstad, de haven met gezellige restaurants en de befaamde barstraat. De torens van het oude kasteel steken statig boven de oude stad uit.

 

Wie de film ‘the guns of navarone’ kent, zal wellicht het Antony Quinn strand herkennen, gelegen aan de zuidkant van Faliraki. Over het aanbod aan winkels, bars en restaurants zult u in Faliraki zeker niet te klagen hebben. Er is hier voor ieder wat wils. 

 

Rhodos is een geliefde bestemming voor surfers, omdat langs de westkust vrijwel altijd een stevige wind waait. Voor de golfliefhebbers bevindt zich op Rhodos één golfbaan, de Afandou Golf Course.

 

 

Waarom een auto huren op Rhodos?

Genieten van de rust op het eiland en toch zoveel mogelijk zien? Als u een auto huurt op Rhodos heeft u pas écht vakantie! De huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.