Een auto huren in Portugal

Luisterend naar de Fadozangeres die gepassioneerd over het leven zingt, onder het genot van een glas port de tijd voorbij laten gaan… Portugal is ongeveer twee keer zo groot als Nederland. Het westen van het land heeft een zeeklimaat en het zuiden (de Algarve) een Middellandse zeeklimaat.

 

Portugal is bij velen alleen bekend van de kuststreek ‘de Algarve’, maar heeft heel veel meer te bieden. Wilt u zo veel mogelijk zien van dit prachtige land? Dan raden wij u van harte aan om een auto in Portugal te huren!

Portugal Algarve Waterrots

Stranden en steden


Het Portugese eiland Madeira ligt in de Middellandse Zee op ongeveer 1000 kilometer van de kust van Portugal. De hoofdstad van Madeira, Funchal, heeft een aantal botanische tuinen, een paleis, kathedraal en diverse andere bezienswaardigheden.

 

De hoofdstad Lissabon is sfeervol, heuvelachtig en historisch en dankzij de vele musea en historische gebouwen een genot om rond te lopen en te ontdekken. Kruip een klein restaurant in om te genieten van de verse vis of het vlees van eigen bodem.

 

Een schat aan historische gebouwen en paleizen kan vindt u in Sintra. Het hoogtepunt is het prachtige Palacio da Pena uit 1839. Op zoek naar drukte en vertier? Pak de huurauto en rijd naar Albufeira. Deze badplaats trekt jaarlijks vele toeristen, vooral de bekende ‘strip’, het uitgaansgebied van Albufeira.

Portugal Cascais
Portugal Straat Planten

Waarom een auto huren in Portugal? 

  • Bekijk de sprookjespaleizen in Sintra
  • Bezoek de duizelingwekkende ravijnen in de Serra da Estrela
  • Dwaal door de romantische wijken van Lissabon
  • Kijk uit over de sneeuwwitte dorpjes in de Alentejo
  • Ontdek het mooiste strand van Portugal, Praia da Marinha
  • Koop een prachtige fles Port in de havenstad Porto

 

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto huurt in Portugal heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

 

Vliegtickets Portugal

D-reizen heeft vliegtickets naar Portugal/a> met laagste prijsgarantie!