Een auto huren in Mexico

Mexico is het op één na grootste land van Midden- en Zuid-Amerika. In het oosten ligt het onder toeristen populaire schiereiland Yucatan met onder andere Cancun en Playa del Carmen. Aan de westkust ligt Puerto Vallarta met een prachtige flora en fauna.

 

Deze diversiteit in combinatie met temperaturen die het hele jaar rond 30 graden liggen, verklaart waarom rondreizen zo populair zijn in Mexico. Natuurlijk wilt u dan ook een auto huren in Mexico!

Mexico Strand Palmparasols

Maya's en playa's

Indrukwekkende tempelcomplexen en oude steden van de Maya's getuigen van één van de grootste beschavingen uit de geschiedenis. Nog steeds worden overwoekerde oude bouwwerken in de jungle blootgelegd. De tempels van Maya's liggen verspreid over Mexico en zijn vrijwel allemaal te bezichtigen en te bezoeken. In Yucatan vind je de meest bezochte Mayastad Chichen Itza, maar ook de tempel aan zee van Tulum en het indrukwekkende Uxmal zijn een bezoekje meer dan waard.

 

Na het ontdekken van de cultuur van Mexico is het heerlijk om nog even een paar dagen bij te komen aan de kust. De hagelwitte stranden van Mexico trekken niet voor niets jaarlijks veel toeristen. Cancun en Playa del Carmen hebben prachtige stranden maar minder voor de hand liggende plaatsen als Tulum of Huatulco zijn gezegend met prachtige stranden en baaien.

Mexico Cultuur Dans
Mexico Boten

Waarom een auto huren in Mexico?

  • Bezoek de Mayatempels op het schiereiland Yucatan
  • Dompel je onder in de drukte van Mexico-city
  • Kom tot rust in Playa del Carmen
  • Feest erop los in Cancun
  • Geniet van de onderwaterwereld bij Cozumel

 

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren in Mexico heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief. Wel zo handig met al die ‘topes’ (verkeersdrempels) in Mexico.

 

Vliegtickets Mexico

D-reizen heeft vliegtickets naar Mexico met laagste prijsgarantie!