Een auto huren in Italië

Wie eenmaal Italië heeft bezocht, komt graag terug in dit fantastische vakantieland. Italianen zitten vol met passie voor o.a. eten, voetbal en kleding!

 

Prachtige landschappen, schitterende steden, boeiende historie en ook nog eens een heerlijk klimaat! Met iconen als Marco Polo, Michelangelo, Galileo, Vivaldi, Leonardo da Vinci is Italië historisch en cultureel een topbestemming.  Om zo veel mogelijk te ontdekken tijdens uw vakantie Italië, kunnen wij u het huren van een auto in Italië van harte aanbevelen!

auto huren Italie

Cultuursteden

Rome is een echte wereldstad die u gezien moet hebben. De stad is gebouwd op zeven heuvels aan de rivier de Tiber. Volgens de legende is Rome in het jaar 753 voor Christus gesticht door de broers Romulus en Remus.

 

Maar ook de cultuurtoppers in Toscane zoals Florence, Venetië, Siena en Pisa en het bruisende Milaan in het noorden zijn een meerdaags bezoek meer dan waard. 

 

Vliegtickets Italië

D-reizen heeft vliegtickets naar Italië met laagste prijsgarantie!

Italie Venetie
Italie Toscane Baai

Waarom een auto huren in Italië?

  • Bezoek het Colosseum, het Pantheon, de Spaanse trappen & de Trevi Fontijn in Rome
  • Slenter over het San Marco plein in Venetië.
  • Maak een rondrit door het fantastische landschap van Toscane
  • Hang de toerist uit bij de toren van Pisa
  • Loop over de beroemdste brug van Italië, de Ponte Vecchio in Florence 

 

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren in Italië heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.