Onze partner: Sunny Cars

D-reizen werkt samen met bemiddelaar in all-in autohuur, Sunny Cars. Deze samenwerking garandeert u het zorgeloze vakantiegevoel voor de beste prijs. Op vakantie wilt u zonder zorgen genieten. Daarom is uw huurauto bij Sunny Cars altijd optimaal verzekerd. De unieke autohuur formule van Sunny Cars is simpel. 'All-in' betekent ook echt all in. Dus geen extra kosten en geregel bij het ophalen van de auto.

Wat is er inclusief bij onze huurauto's?

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
   Niet betalen voor extra kilometers.
  • Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen
   De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die aan derden wordt toegebracht. Bij Sunny Cars is deze aansprakelijkheid met minimaal € 7,5 miljoen gedekt door een gratis aanvullende verzekering.
  • Schadeverzekering (CDW)
   De Collission Damaga Waiver dekt schade aan de huurauto die door eigen schuld veroorzaakt is. Bij Sunny Cars inclusief met terugbetaling van het eigen risico.
  • Diefstalverzekering (TP)
   De Theft Protection dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Ook deze is bij Sunny Cars inclusief met terugbetaling van het eigen risico.
  • Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal 
   Op de meeste locaties hebben wij onderhandeld dat er een eigen risico van € 0,- is, maar op een aantal locaties is dit niet het geval en geldt er een eigen risico ter plaatse. In dat geval dragen wij dat risico: wij nemen het bedrag voor onze rekening. Dus uiteindelijk heb je geen eigen risico.
  • Dekking glas-banden-bodem en dakschad
   Steentje in de ruit of een lekke band? Kan gebeuren! Deze kosten worden volledig vergoed door Sunny Cars.

   

  Sunny Cars bemiddelt al 20 jaar lang succesvol in autohuur, meer dan 1 miljoen tevreden klanten gingen u voor. In meer dan 110 landen staat uw ideale huurauto voor je klaar, of het nu een kleine auto moet zijn of een robuuste SUV voor het hele gezin. En toch voelt Sunny Cars altijd dichtbij. U krijgt namelijk een uittreksel van het lokale contract, de beste verzekeringsvoorwaarden - naar Nederlandse standaard - en u kunt altijd contact opnemen, 24 uur per dag.