Een auto huren op Ibiza

Ibiza is een Spaans eiland in de Middellandse Zee en is het meest westelijk gelegen eiland van de Balearen. Ibiza is niet voor niets een populaire vakantiebestemming. Zon, zee, strand en een fantastisch nachtleven met internationaal befaamde DJ’s zorgen ervoor dat het eiland druk bezocht wordt.

 

Het is echter niet alleen het nachtleven wat Ibiza interessant maakt. De milde winters en de warme zomers zorgen ervoor dat Ibiza het jaar rond een fantastische bestemming is. Door de beperkte grootte van het eiland (575 Km2) is het eiland prima te verkennen met een huurauto. Ga bijvoorbeeld eens naar de zoutvlakten van Ibiza waar onder andere flamingo’s te zien zijn, of bezoek de ongerepte noordkust met mooie zandstranden en heerlijke lokale restaurantjes.

Ibiza

Recreatie en natuur

Het nachtleven van Ibiza behoort tot het beste van de wereld. Het staat niet voor niets bekend als hét feest eiland. Het feestseizoen gaat officieel van start tijdens het eerste weekend van juni en loopt tot de eerste week van oktober. Er zijn dan ook enorm veel grote en bijzondere clubs te vinden op het eiland. De meeste clubs bevinden zich in Ibiza stad. Bekende clubs met namen als: Amnesia, Space, Pacha, en vele andere zijn hier dan ook gevestigd.

 

Als u bent uitgefeest heeft Ibiza tientallen stranden. Van grote massale stranden tot de verborgen exemplaren, liggend in eenzame baaien. Platja d'en Bossa is het langste zandstrand en veel bezocht door filmsterren en andere bekende mensen. Diverse hippe cafés zorgen voor een heerlijke middag mensen kijken. Cala Pada is het kindvriendelijke strand waar het behoorlijk druk kan zijn in het hoogseizoen. 

 

Waarom een auto huren op Ibiza?

Verken Ibiza met een huurauto zodat u zelf de verborgen baaitjes en de rust kunt opzoeken! De huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.