Een auto huren in Griekenland

Rhodos, Kreta, Corfu, Kos en Samos. Zomaar een greep uit het Griekse aanbod. En wat voor aanbod! De eerste sporen van Griekse beschaving zijn duizenden jaren oud en nog  steeds zichtbaar in de vorm van bijvoorbeeld de Akropolis in Athene, de archeologische plaats Delphi, de tempel van Apollo Epicurius, het paleis Knossos op Kreta en nog veel meer. Wilt u zo veel mogelijk ontdekken, dan raden wij u van harte aan om een auto in Griekenland te huren.

auto huren Griekenland

Meer dan oudheden alleen

 

Hoewel u wellicht bij het horen van de naam Griekenland in eerste instantie denkt aan oudheden en historie zult u verrast zijn over het moderne Griekenland. De Griekse keuken behoort tot de top van Europa en de Griekse gastvrijheid is groot. 

 

De hoofdstad Athene is veruit de grootste stad van Griekenland en wordt nog steeds gezien als de basis van de Westerse beschaving. Op de heuvel Akropolis overziet het Parthenon nog steeds de stad. Sla ook zeker het Nationaal Archeologisch Museum niet over welke in 1866 gebouwd is.

 

Vliegtickets Griekenland

D-reizen heeft vliegtickets naar Griekenland met laagste prijsgarantie!

Griekenland Bistro Setje
Griekenland Samos Huis Zee

Waarom een auto huren in Griekenland? 

 

  • Ga 2500 jaar terug in de geschiedenis op de Akropolis in Athene
  • Bezoek het middeleeuwse centrum van Rhodos-stad
  • Geniet van de vele uitgaansgelegenheden op Kreta
  • Bewonder de byzantijnse monumenten van Thessaloniki
  • Kom tot rust op een van de vele stranden van Corfu

 

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren in Griekenland heeft pas écht vakantie! Want onze huurauto’s zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.