Een auto huren in Frankrijk

Frankrijk is al jaren een van onze populairste vakantiebestemmingen. Met steden als Parijs, Lille, Nice en streken als Bretagne en Normandië is het een bezoek meer dan waard. 

 

De prachtige kusten, de kastelen en niet te vergeten de overdadige wijnstreken voor een goede beaujolais, bordeaux of champagne. Frankrijk heeft het allemaal. Tel daar bij de heerlijke streekgerechten op en u moet wel tot de conclusie komen dat Frankrijk ideaal is om te vereren met een bezoek.

 

Frankrijk Lavendel Heuvel

Croissants, wijn en kastelen

In totaal zijn er 14 verschillende wijnstreken te vinden in Frankrijk, van Champagne tot aan de Beaujolais. Bij veel wijnboeren in Frankrijk bent u van harte welkom om de lokale wijn te proeven en uiteraard te kopen.

 

Hoewel de croissants van origine niet uit Frankrijk komen maar uit Oostenrijk, is dit broodje niet weg te denken van de Franse ontbijtbordjes. Men eet dit broodje in vele variëteiten vooral bij het ontbijt.

 

Meer dan 500 kastelen liggen er door heel Frankrijk, waarvan ongeveer 140 langs de rivier de Loire. Het bekendste kasteel is het Kasteel van Versailles, gebouwd door Lodewijk de veertiende.

 

Vliegtickets Frankrijk

D-reizen heeft vliegtickets naar Frankrijk met laagste prijsgarantie!

Frankrijk Ardeche Rivier
Frankrijk Languedoc Stadriv

Waarom een auto huren in Frankrijk?

  • Ga op bedevaart naar Lourdes
  • Bezoek Micky, Minnie, Pluto, Donald en de anderen in Disneyland Parijs
  • Vergaap u aan de kunst in het Louvre en beklim daarna de Eiffeltoren
  • Bezoek de Elzas, de meest noordelijk gelegen wijnstreek van Frankrijk
  • Geniet van zon en zee  aan de Côte d’Azur en ervaar het ultieme vakantiegevoel als u met uw huurauto over de mooie wegen rijdt

 

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren in Frankrijk heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.