Een auto huren in Florida (Orlando)

Florida is één van de staten van de Verenigde Staten, ligt in het zuidoosten van het land en heeft een subtropisch klimaat. Florida grenst aan de Golf van Mexico en de Atlantische Oceaan.


Florida telt tientallen leuke plaatsen om te bezoeken zoals Orlando, Miami en Key West. De witte stranden met blauwe zee zijn ideaal voor een zonvakantie. Uiteraard mag je Disneyland niet missen. Tip: de auto’s zijn gemiddeld één maatje groter dan vergelijkbare categorieën in Europa

 

*Geldig op alle nieuwe boekingen t/m 14 juni, huurperiode t/m 31 maart 2015. Minimaal 5 huurdagen.

Vs Rushmore 4Presidenten

Groot, groter, grootst ...

Gaat u een auto huren in Florida voor een rondreis? Trek dan 2 of 3 dagen uit voor Miami, Miami Beach of Fort Lauderdale en minimaal 2 dagen voor de Florida Keys en Daytona Beach. Daarnaast mag het nationaal park Everglades niet ontbreken. Dit draslandgebied is een enorm ecologisch systeem waar je een prachtige flora en fauna aantreft.


Vanuit een propellerboot krokodillen spotten, vanuit het Kennedy Space Center reizen naar de maan of met dolfijnen zwemmen in Sea World: het kan allemaal in Florida.

 

Vliegtickets Florida

D-reizen heeft vliegtickets naar Florida met laagste prijsgarantie!

Vs Florida Miami Overview
Vs Florida Miami Baywatch

Tips voor Florida

Bezoek het Magic Kingdom. Ga naar de Bush Gardens in Tampa. Geniet van de prachtige stranden bij Miami Beach. Ga naar het Nationaal Park Everglades om alligators te spotten. En rijd naar de Keys op het uiterste puntje van de VS.

 

Waarom een auto huren in Florida?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren in Florida heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.