Een auto huren op Cyprus (Larnaco)

Het eiland Cyprus is één van de meest zonzekere bestemmingen van Europa. Cyprus heeft de bezoeker alles te bieden wat hij zoekt: zon, strand, authentieke plaatsen, cultuur, prima restaurants, prachtige bezienswaardigheden, flora en fauna en goede uitgaansgelegenheden.

Vrijwel elke stad heeft zijn eigen markthallen waar je naast verse producten zoals vlees, vis, groente, kruiden en fruit vaak ook echte Cypriotische specialiteiten kunt kopen.

 

Cyprus Boten

Cultuur en uitgaan op Cyprus

Sinds 1998 staat de archeologische site Choirokoitia, die stamt uit 7.000 jaar voor Christus, op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een ander archeologisch hoogtepunt dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, is de stad Paphos. Indrukwekkende mozaïekvloeren van villa’s uit de oudheid zijn hier te bewonderen.


Om de charmes van de hoofdstad Nicosia te vinden, moet u even door de vele flatgebouwen in de stad heen kijken. De stad kent namelijk meerdere musea en kerken die de moeite waard zijn om te bezoeken.

 

Vliegtickets Cyprus

D-reizen heeft vliegtickets naar Cyprus met laagste prijsgarantie!

Cyprus Cultuur Kerk
vliegtickets-athene-theater

Leuk om te zien of te doen

Bezoek de opgravingen van Kourion. Ga naar de rots van Aphrodite. Zie de Koningsgraven in Paphos. Dompel je onder in de drukte van de verschillende waterparken op Cyprus. Neem de huurauto en bezoek het Nationaal Park Kaap Greko.


Waarom een auto huren op Cyprus?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren op Cyprus heeft pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.