Een auto huren op Curaçao

Curaçao is een eiland met een heerlijk klimaat, gelegen in het Caribisch gebied. Curaçao is een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. De Nederlandse geschiedenis is nog goed merkbaar, op veel plekken wordt er bijvoorbeeld nog steeds Nederlands gesproken.
Wilt u zo veel mogelijk zien van de prachtige stranden, uitstekende restaurants, fantastische duikplekken en diverse nationale parken? Dan raden wij u aan om een auto op Curaçao te huren.  D-reizen biedt u de grootste en voordeligste keuze!

 

*Geldig op alle nieuwe boekingen t/m 14 juni, huurperiode t/m 31 maart 2015. Minimaal 5 huurdagen.

Curacao Willemstad Kade

Strand, strand en nog eens strand

Curaçao staat bekend om de prachtige, tropische stranden. Overdag heerlijk genieten van loungemuziek en een drankje, ’s avonds is er veel entertainment met DJ’s of bekende bands.

Curaçao is ook een hotspot voor duikers en snorkelaars. Op meer dan 60 locaties kunt u, zelfstandig of onder begeleiding, de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken. Met een huurauto bezoekt u eenvoudig meerdere locaties.

 

Genieten en zoveel mogelijk zien? Wie een auto gaat huren op Curaçao heeft u pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

 

Vliegtickets Curaçao

D-reizen heeft vliegtickets naar Curaçao met laagste prijsgarantie!

Curacao Strand Hangmat
Curacao Strand Natuur

Waarom een auto huren op Curaçao

  • Bezoek de hoofdstad Willemstad.
  • Duik naar de mooiste scheepswrakken bij het Double Reef.
  • Ontspan op Mambo beach.
  • Bekijk de voormalige plantagehuizen.
  • Zwem, snorkel en duik met dolfijnen op de Dolpin acadamy.
  • Bezoek de Curaçao Ostrich Farm.